BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Survivor Berna Öztürk kimdir sevgilisi var mı instagramı

Survivor ünlüler takımında Berna Öztürk yer alıyor. Berna Öztürk ablası Bilge Öztürk sayesinde ünlü. Tarkan'ın baldızı sıfatını taşıyan Berna Öztürk kimdir sevgilisi ve instagram hesabı var mı?

Abone ol

Survivor ünlüler takımında dikkat çeken isimlerden biri Berna Öztürk oldu. Peki kimdir Berna Öztürk, onu ünlüler takımına dahil eden 'şöhreti' ne, sevgilisi var mı instagram hesabında neler bulunuyor? Sizlere Berna Öztürk'ün 'ünlü' kısmını anlatarak başlayalım.

Aslında onun bir 'ünü' yok. Şöhretini 'Tarkan'ın baldızı' sıfatı ile edindi. Tarkan bir zamanlar avukat Bilge Öztürk ile çıkıyordu. Bu uzatmalı ilişkiden en karlı çıkan isim de Bilge Öztürk'ün kardeşi Berna Öztürk oldu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi' Sosyoloji bölümü mezunu olan Berna Öztürk, Tarkan'ın baldızı sıfatını kullanarak kendisine eğlence sektöründe kapılar araladı.

Vücudunu cömertçe sergileyen kıyafetlerle gece kulüplerinde DJ'lik yapmaya başlayan Berna Öztürk, bu alanda hayli tanındı. Ekrana açılan her yolu da deneyen Berna Öztürk İşte Benim Stilim yarışmacısı da oldu. Mankenlik yapmayı da deneyen Berna Öztürk'ün yaşamından kesitleri sizler için derledik. İşte Survivor'ın 'ünlü' ismi Berna Öztürk'ün İşte Benim Stilim'deki hali;

Berna Öztürk dediğimiz gibi şöhretini ablası Bilge Öztürk'e borçlu. Abla Bilge Öztürk'ün şöhreti de Tarkan'ın uzatmalı sevgilisi sıfatını edinmesinden geliyor. Tarkan olan ilişkileri bitince Bilge Öztürk hayatına yeni birini soktu ve evlendi. Berna Öztürk magazin medyasında Tarkan'ın baldızı olarak yer buldu. Bu sıfatı da fırsatı çevirmeyi bilen Berna Öztürk, zaman içinde ablasını da solladı. Fotoğrafta Berna Öztürk ablası ve eniştesi ile birlikte görülüyor.

BERNA ÖZTÜRK'ÜN YARI ÇIPLAK DÖNEMİ
Berna Öztürk 'Tarkan'ın baldızı' sıfatıyla elde ettiği payeyle bir çok alanda şansını denedi. Bunlardan biri de mankenlik oldu. Berna Öztürk podyuma çıkacak fiziğe sahip değildi. Haliyle de daha çok dikkat çeken seksi pozları ile gündeme gelmeye çalıştı. Berna Öztürk'ün yaşamının bu sayfasında verdiği yarı çıplak görüntüleri mazisinin bir parçası oldu.