BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.447,85
HABER /  GÜNCEL

Suruç için 3 savcı daha görevlendirildi...

Şanlıurfa Başsavcılığı, Suruç'ta 4 kişinin öldüğü seçim kavgası olayının büyüklüğü, vehameti ve terör boyutunu araştırmak için Şanlıurfa merkezden 3 Cumhuriyet savcısını daha ek olarak görevlendirildi.

Abone ol

ŞANLIURFA Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Suruç'ta 4 kişinin öldüğü seçim kavgası için "Olayın büyüklüğü, vehameti ve terör boyutunun olup olmadığını araştırmak üzere Şanlıurfa merkezden 3 Cumhuriyet savcısını daha ek olarak görevlendirdik" dedi.

3 KİŞİ İÇİN YAKALAMA TALİMATI... Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, yaptığı açıklamada "Şu an itibarıyla olayın bütün ayrıntıları belli olmadığı için gözaltına alınan yok ama 3 kişiyle ilgili yakalama talimatımız var" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?... Suruç'ta seçim çalışması yapan AK Partililere, ziyaret etmek istedikleri esnaf tepki gösterince başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı olaylar sırasında Şanlıurfa Valiliği'nin açıklamasına göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi de yaralandı. Türkiye Tabipler Birliği'nin açıklamasına göre de hayatını kaybeden 4 kişiden 2'si ölümlerden iki hastane içerisinde gerçekleşti.

Erdoğan'dan çok sert Suruç tepkisi

Suruç'ta AK Partililere saldırı! Ölü ve yaralılar var