BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Soylu'dan HDP'li vekile: Kandili başınıza yıkarız!

Plan ve Bütçe Komisyonunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'yla HDP milletvekili Garo Paylan arasında tartışma yaşandı. Soylu, HDP'li vekile: ''Kandil'i başınıza yıkarız'' diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Plan ve Bütçe Komisyonunda açıklamalarda bulundu. Komisyonda bulunan HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan ve Soylu arasında tartışma yaşandı.

Plan ve Bütçe Komisyonunda tartışma yaşandı. HDP'li vekil Garo Paylan'ın sorusu ortamı gerdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve HDP'li vekil arasında tartışma yaşandı.

KATİL YAKIŞTIRMASINI KABUL ETMEM MÜMKÜN DEĞİL

Soylu yaptığı açıklamada, 'Türkiye Cumhuriyetinin başkanına, Sayın Cumhurbaşkanımıza, hepimize katil sıfatlamasını kabul etmem mümkün değil.

TALİMATI DEMİRTAŞ VERDİ

Orada PKK'yı savunanlara karşı, onlar orada oturacaklar ben olacağım öyle mi? 6,7 Ekim olaylarının talimatını Selahattin Demirtaş vermiştir.

'KANDİL'İ BAŞINIZA YIKARIZ'

Eğer katil arıyorsanız orada oturuyordu. Benim ilçe başkanımı 15 gün dağa çıkardın. Desteklediğiniz PKK’lılar işkence yaptı. Başınıza yıkarız. Kandil’i de başınıza yıkarız, o teröristleri de başınıza yıkarız' ifadelerini kullandı.