BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94
HABER /  MAGAZİN

Sosyal medya ayağa kalkmıştı! Ünlü oyuncu müjdeyi verdi

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, resmi Twitter hesabından iki yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismara uğradığını ve görüntülerin ortaya çıkmasından sonra bakıcının kaçtığını açıklamıştı. Özpirinçci, kaçan bakıcının bulunması için yardım istemişti. Polis ekiplerinin yoğun çabası sonucu Özge Özpirinçci'nin yeğenin bakıcısı yakalandı.

Abone ol

FOX TV'de yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin beğenisini kazanan 'Kadın' dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, Twitter hesabından 2 yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismara uğradığını açıklamış ve yardım istemişti.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, resmi Twitter hesabından iki yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismara uğradığını ve görüntülerin ortaya çıkmasından sonra bakıcının kaçtığını açıklamıştı. Özpirinçci, kaçan bakıcının bulunması için yardım istemişti.


Özge Özpirinçci, Twitter'dan şu ifadeleri kullanmıştı: ''2 yaşındaki yeğenimin bakıcısı tarafından istismara uğradığı kamera görüntülerinden ortaya cıktı ve bakıcı kaçtı! Lütfen onu bulmamıza yardımcı olun. Bu kadının acilen yargı önüne çıkarılması gerekiliyor! Bir sonraki retweetledigim tweette bilgileri görebilirsiniz.''

BAKICI YAKALANDI TEŞEKKÜR ETTİ
Polis ekiplerinin yoğun çabası sonucu Özge Özpirinçci'nin yeğenin bakıcısı yakalandı. Haberi sosyal medyadan duyuran Özpirinçci herkese teşekkür etti: ''Yeğenime şiddet uygulayan kadın yakalandı. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim! Bir daha böyle bir yardımı kimsenin istemek zorunda kalmaması dileğiyle. Konu yargıya intikal ettiği için basının bu süreçte hassasiyetini rica ediyorum. Teşekkürler.''