BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Son depremler Malatya sallandı

MALATYA'da sabah saatlerinde 2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son depremler Malatya ve Çanakkale'de gerçekleşirken, dün akşam saatlerinde İstanbul'un 2 ilçesinde de ufak artçılar yaşandı.

Abone ol

MALATYA'nın Hekimhan ilçesinde 8.07'de deprem meydana geldi. 2 büyüklüğündeki deprem dünden bu yana gerçekleşen 14 artçı deprem olarak kayıtlara geçti. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün güncel listesinde Malatya'nın Hekimhan ilçesinde dünden bu yana aralıklarla 14 artçı deprem yaşandığı görüldü. Son olarak yaşanan 2 büyüklüğündeki deprem saat 08.07'de kaydedildi. Sarsıntı 2.4 km derinlikte gerçekleşti.

ÇANAKKALE BEŞİK GİBİ!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yaşanan deprem sonrası Çanakkale'de art arda 3 deprem daha gerçekleşti. Kısa aralıklarla yaşanan depremler vatandaşlara büyük korku yaşatırken, geceden bu yana toplam 76 artçı hissedildi. En büyüğü 5 olan sarsıntıların bu denli fazla olması belediye ekiplerini konteyner kentler kurmak için harekete geçirdi.

İSTANBUL DA SALLANDI

Çanakkale ve Malatya'da yaşanan depremlerin yanı sıra dün akşam İstanbul'da da 2'den küçük depremler meydana geldi. Biri Sultangazi'de diğeri Zeytinburnu'nda gerçekleşen depremler 16.30 sularında gerçekleşti.