BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.439,07
HABER /  GÜNCEL

Şırnak'ta polise silahlı saldırı

ŞIRNAK 'ta yine bir saldırı gaberi daha... ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına uzun namlulu silahla ateş açıldı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarınca, Şehit Harun Boy Mahallesinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına önce ses bombası atıldı, ardından uzun namlulu silahla ateş edildi.

Saldırıda bir polis hafif yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

BATMAN

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, Yeşiltepe Mahallesindeki bir sokağın 3 ayrı yerine iş makineleriyle hendek kazarak, mahalleye girişleri engellemek istedi. Polisin, olay yerine sevk edilmesiyle örgüt üyeleri kaçtı. Hendekler polise ait iş makineleriyle kapatılırken, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

DİYARBAKIR

Silvan ilçesinde ise terör örgütü PKK mensuplarınca Diyarbakır Caddesinde seyir halindeki zırhlı polis aracına parça tesirli bomba atıldı. Saldırıda ölen yada yaralanan olmadı. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.