BIST 9.902
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,05
HABER /  MAGAZİN

Sinan Akçıl için şok iddia 'Para Avcısı'!

Sinan Akçıl ile Ebru Şallı'nın ayrılması gündeme bomba gibi düştü. Sinan Akçıl kadınların parası ve mevkisiyle mi birlikte oluyor? Oya Aydoğan'dan şok Sinan Akçıl iddası

Abone ol

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Oya Aydoğan, Sinan Akçıl'la ilgili şok eden iddialar ortaya attı.

Sinan Akçıl ile Ebru Şallı ayrılığı ardından kulis dedikodularına her gün bir yenisi eklendi. Geçtiğimiz hafta Sinan Akçıl'ın birlikte olduğu kadınların banka hesaplarıyla ve ne kadar varlığı olduğuyla ilgileniyor iddası magazin gündemine bomba gibi düştü. Oya Aydoğan ise programda Sinan Akçıl'ı savundu. Oya Aydoğan 'Her ay farklı bir konsere ve ekstraya giden adamın başkasının parasıyla puluyla ne işi olur' dedi. Fakat Oya Aydoğan 'Söylemezsem Olmaz'ın son bölümünde herkesi şok eden açıklamalar yaptı:

Oya Aydoğan, 'Ben, Sinan Akçıl hakkında bu hafta duyduklarım öğrendiklerimle hayretler içinde kaldım. Sinan'ın bütün hanımların masrafını üstlenirim sözünü falan duyunca Sinan'ı savundum. Ama bunun tam tersi olduğunu öğrendim. Kadınların parasına bakmayan bir tip asla değilmiş. Ben duyduklarımı söylüyorum. Hadise ile de bu tarz olayları olmuş hatta Hadise'nin ablası Hülya olaya dahil olmuş. Paraya önem verirmiş kadının bankada ne kadar parası var ona bakarmış.' dedi.