BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Seyhan Şaşko kimdir aslen nereli Tuncay Şanlı'yla birlikte mi

Tuncay Şanlı, spor spikeri Seyhan Şaşko’yla birlikte görüntülendi. Şanlı, mum ışığında yemek yediği Şaşko için “Kanaldan arkadaşım olur” dedi. Peki Seyhan Şaşko kimdir aslen nereli. Seyhan Şaşko ile Tuncay Şanlı aşk mı yaşıyor. Bu soruların detayları haberimizde.

Abone ol

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'!ın efsanesi şimdilerin futbol yorumcusu Tuncay Şanlı, önceki akşam Çubuklu Taç Restoran’da aynı kanalda birlikte çalıştığı spor spikeri Seyhan Şaşko’yla görüntülendi. Mum ışığında yemek yiyen ikilinin keyfi patlayan flaşlarla kaçtı. Peki herkesin merak ettiği sarışın güzel Seyhan Şaşko kimdir ? Aslen nereli kaç yaşındadır. 

Dışarı çıkıp muhabirlere açıklama yapan Tuncay Şanlı, Seyhan Şaşko ile aralarında aşk olmadığını söyledi. Tuncay Şanlı, “Hanımefendi kanaldan arkadaşım olur. Sadece yemeğe çıktık. Onu çekmeyin, beni tek çekin.” ifadelerini kullandı.

MAKEDONYA'DA DOĞDU
Güzel sunucu Seyhan Şaşko 07.01.1989 senesinde hayata gözlerini açmış bir isimdir.Türkiye’den baya uzaklarda Makedonya’da doğmuş olan isim doğduktan yaklaşık 3 sene sonra babasının mesleği sebebiyle İstanbul’a ailesiyle beraber gitmiştir. İstanbul’da okula başlamış olan isim Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Boyu 1.75 cm’dir.

TENİS SPORUYLA İLGİLENMİŞTİR
Yaşantısında sporun büyük bir önemi olduğunu söylemiş olan ünlü sunucu küçüklüğünden itibaren tenis sporunla ilgilenmiştir. Üniversite zamanında hentbol ile basketbola da merak salmaya başlamış ve bir süre kadar bunları takip etmiştir. Yeteneğinlede önemli işler yapmış olan sunucu aynı zamanda iyi bir şekilde gençlik zamanlarında piyano çalmıştır.

AMATÖR OLARAK TENİS OYNADI
Eve gittiği zamanlar genellikle tenis maçlarını izlemeye başlamış olan isim kısa sürede tenis ile tüm sporlardan daha fazla ilgilenmiş ve Tenis sporunu çok sevmiştir. Bir dönem amatör olarakta tenis oynamış olan isim ardından ise bütün spor müsabakalarını takip etmeye başlamıştır.

YAYINCI KURULUŞTA SPİKERLİK YAPIYOR
Boş zamanlarını çoğunlukla ailesiyle geçirmekten hoşlanan güzel sunucu aynı zamanda arkadaşlarına da yeteri kadar vakit ayırarak onlar ada vakit geçirmeyi seviyor. TRT çocuk korosunda da bir dönem bulunmuş olan güzel isim Seyhan Şaşko yoluna Bein Sports ekranlarında sunuculuk yaparak devam etmektedir.

Tuncay Şanlı, sarışın spikerle yakalandı! Flaşlar patlayınca paniklediTuncay Şanlı, sarışın spikerle yakalandı! Flaşlar patlayınca paniklediTuncay Şanlı, sarışın spikerle yakalandı! Flaşlar patlayınca paniklediTuncay Şanlı, sarışın spikerle yakalandı! Flaşlar patlayınca paniklediHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN