BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Sevilen iki dizi devam edecek mi?

FOX ekranlarında yayınlanan Lale Devri ve Yer Gök Aşk dizisinin biteceğine dair iddialara Avşar Film'den açıklama geldi.

Abone ol

FOX ekranlarında yayınlanan, başladığından bu yana kadro değişikliğiyle ve entrikalarıyla gündemden düşmeyen iki dizinin bu sezon final yapacağına dair iddialar ortaya atışmıştı.

Avşar Film'den bu iddialara cevap verdi. İşte Avşar Film'in o büteni...

''Gazetelerde ve sosyal medyada, yapımcılığını üstlendiğimiz Lale Devri ve Yer Gök Aşk isimli dizilerimizin bu sezon final yapacağı ile ilgili haberler üzerine bu açıklamanın yapılması gerektiğini düşünüyoruz.

Fox TV kanalında 3 yıldır başarılı reyting oranları ile devam eden ve kendisine büyük bir izleyici kitlesi oluşturan iki dizimizin de gelecek sezona devam edip etmeyeceği yönünde bir karar henüz alınmamıştır. Dolayısı ile bu sezon dizilerimizin biteceği konusunda çıkan haberlerin aslı yoktur.

Bu gibi haberler, bu iki dizin de başarısı için büyük özveri ile çalışan oyuncularımızı ve ekip arkadaşlarımızı huzursuz etmektedir.

Önümüzdeki günlerde siz değerli basın mensubu arkadaşlara ve kamuoyuna gerekli açıklamalar tarafımızdan yapılacaktır. Saygılarımızla''

LALE DEVRİ İSİM OLARAK ÇOKTAN BİTTİ

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan sevilen dizinin şuan tek değişmeyen başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman.

Dizi Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal'ın başrol oynamasıyla başlamıştı. Dizideki ismi Lale olan Emina Sandal'ın FOX ekranlarına taşındıktan sonra dizide ölümü ile senaryo değişmiş fakat Lale'nin isminden gelen dizinin adı değişmemişti.

Lale Devri ve Yer Gök Aşk'ın birleştirildiği bölümler de izleyiciler tarafından farklı bulunarak reytingleri tavan yapmıştı.

YER GÖK AŞK'TAN LALE DEVRİ'NE TRANSFER

Ardından Yer Gök Aşk'ta Toprak rolünde oynayan Selen Soyder aynı isim ve karakterle Lale Devri'ne transfer yapmıştı.

Tolgahan Sayışman yani dizideki ismiyle Çınar önce Lale'nin kız kardeşi Yeşimle, ardından Toprakla sevgili olmuştu.

DİZİDEKİ AŞK GERÇEK HAYATTA DA PARALEL DEVAM ETTİ

Hatta bu ilişki gerçek hayata da yansımıştı. Gerçek hayatta Tolgahan Sayışman'ın sevgili Serenay Sarıkaya'ydı. Sonrasında bu çift ayrıldı ve Selen Soyder'le Tolgahan Sayışman birlikte oldu. Bu birliktelik hala devam ediyor.

Kısa süre sonra Serenay Sarıkaya Lale Devri'ndeki rolünden çıktı.