BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.390,37
HABER /  GÜNCEL

Ronaldo: G.saray'ın atak oyunu bize yarar

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Galatasaray'ın atak bir oyun oynamasının işlerine yarayacağını söyledi.

Abone ol

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Galatasaray'ın atak bir oyun oynamasının işlerine yarayacağını söyledi.

Ronaldo, "Galatasaray'ın Burak gibi bir oyuncusu var. Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi performans sergileyen bir oyuncu. Bu seviyede sekiz gol atmak kolay bir iş değil" dedi.

İlk maçı kendi sahalarında oynamalarının sorun olmadığını söyleyen Portekizli yıldız iki maçı da kazanmak zorunda olduklarını vurguladı.

Ronaldo ayrıca, Madrid'de herkesin onuncu Avrupa Kupasını istediğini bildiklerini ve bunun kulüp için öneminin de farkında olduklarını söyledi.

Ronaldo, "Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde kendi evinde oynadığı gibi oynamalıyız. Galatasaray'ın çok atak yapmayı seven bir takım olduğunu biliyoruz. Bu bizim için iyi bir şey çükü bir takım gelip, bize karşı eşitleriymişiz gibi oynadığında, kazanma şansımız artıyor" dedi.

Ronaldo ayrıca, "Açık bir maç ve denk güçlerin mücadelesi olacak" diye konuştu.

BBC'nin Avrupa futbolundan derlediği haber, analiz ve izlenimleri, BBC Türkçe'nin Facebook'taki futbol sayfası Altıpas'ta da okuyup paylaşabilirsiniz.