BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  GÜNCEL

Seri katil Atalay Filiz hakkında flaş gelişme!

Atalay Filiz'den haber var. 3 kişiyi öldürmekten aranan seri katil Atalay Filiz'in Adapazarı'nda bir avukatla buluştuğu iddia edildi.

Abone ol

3 kişiyi öldürmekten aranan seri katil Atalay Filiz'in bir kadın avukat ile buluştuğu ve bu avukatın gözaltına alındığı iddia edildi.

Üç kisinin katil zanlısı Atalay Filiz ile ilgili bir kadın avukatın gözaltına alındığı öne sürüldü.

Habertürk'ün haberine göre, Atalay Filiz'in bu avukatla Adapazarı'nda buluştuğu da iddia edildi. Kadının hesabından 3 Bin TL çektiği, zanlının Adapazarı'nda 2 saat kalıp ayrıldığı bildirildi.

 SERİ KATİLİN ROTASI

27 Mayıs Cuma Şüpheli, öğle saatlerinde Fatma Kayıkçı cinayetini işledikten sonra cesedi yeşil alana bıraktı ve Tuzla'dan Kaynarca minibüsüne bindi.

Kaynarca'da şehirlerarası otobüs firmalarının bulunduğu yere gitti, Ankara'ya bilet aldı. Harem'den kalkan otobüse 18.30'da binip Ankara'ya hareket etti. Bolu Kaynaşlı'da araçtan inip başka bir otobüsle İzmir'e geçti.

28 Mayıs Cumartesi Atalay Filiz'in Bolu'da kaldığı ya da İzmir'e ulaştığı tahmin ediliyor. Bu tarihte hiçbir görüntüsü tespit edilemedi.

29 Mayıs Pazar İzmir'de görüntüleri ortaya çıktı. Kıyafetlerini değiştiren şüphelinin valizlerinde de artış vardı. Buca'daki bir internet kafede 4 saat geçirdi, ardından da 2 gün üniversite öğrencisi bir gencin Konak Yeşilyurt'taki evinde kaldı.

- 30 Mayıs Pazartesi Hiçbir görüntüsüne rastlanmadı.

- 31 Mayıs Salı Bodrum'a gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

- 1 Haziran Çarşamba Hiçbir yerde ortaya çıkmadı.

- 2 Haziran Perşembe Çeşme'de saat 10.30 sıralarında görüldüğü iddia edildi.