BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.447,85
HABER /  SAĞLIK

Şekerle gelen güzellik

Teknoloji gelişiyor ve bu sayede anti-aging ürünler daha farklı konseptlerle karşımıza çıkıyor

Abone ol

Teknoloji gelişiyor ve bu sayede anti-aging ürünler daha farklı konseptlerle karşımıza çıkıyor. Biyoteknoloji sayesinde yaşlanma karşıtı ürünler değişik şekillerde sunulmak için hazırlanıyor. İçerisinde yağ, koruyucu madde ve şeker bulunmadan vitamin ve kolajen ile zenginleştirilmiş şekerlerin raflarda yerini almasına kısa bir süre kaldı.

Brezilyalı bir marka bu tür besin maddeleri aracılığıyla hem neşemizi yerine getirmeyi hem de kırışıklıklarımıza veda etmemizi amaçlıyor.

Milliyet'teki habere göre, bu tarz girişimler sayesinde çok yakında kırışıklık giderici dondurmalar, şekerler ya da kurabiyeler marketlerde bizi daha güzel bir hale getirmek için satışa sunulacak gibi görünüyor.

Elbette daha çok fazla araştırma yapılması gerekiyor. Hem kalori miktarı düşük seviyede tutulmalı, hem diyabet gibi şekerle ilgili hastalıklara karşı etkileri belirlenmeli hem de etkilerinin ne yönde olacağı kesin olarak tespit edildikten sonra belki bir gün kırışıklıkları yiyerek çözeceğimiz günler de gelebilir.