BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  GÜNCEL

Şehit eşinin feryatları yürekleri dağladı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen askerler için askeri tören düzenlendi. Törende şehit aileleri gözyaşlarına boğulurken, şehit eşi Meryem Bulak'ın feryatları yürekleri bir kez daha dağladı.

Abone ol

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde şehit düşen Uzman Onbaşı Sercan Bulak'ın eşi Meryem Bulak'ın cenaze törenindeki feryatları yürek dağladı. Meryem Bulak, teröre lanet okurken, kızımı babasız bıraktılar feryatları cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu.   

Diyarbakır’ın 11 mahallesinde sokağa çıkma yasağı süren merkez Sur İlçesi’nde dün PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmalar ve keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurularak şehit olan Teğmen Recep Erdoğan, Astsubay Nusrat Atmaca, Uzman Çavuş Bekir Şimşek, Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi, Uzman Onbaşı Sercan Bulak için Diyarbakır Asker Hastanesi’nde uğurlama töreni düzenlendi.

Törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7’nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Emniyet Müdürü Adnan Taştan, askeri erkan ile şehitlerin silah arkadaşları ve yakınları katıldı.

ŞEHİT EŞİNİN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

5 şehidin yakınlarını kadın asker ve hemşireler teselli ederek tören alanına getirdi. Şehit yakınlarının feryatları yürek dağlarken, 2 aylık Miray adında kız çocuğu olan şehit Uzman Onbaşı Sercan Bulak’ın eşi Meryem Bulak gözyaşı döktü.