BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,08
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Sarıgül'den Bakırköy'ün yeni başkanına tavsiyeler

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'den Bakırköy Belediyesi'ne ziyaret.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel ile beraber Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretinde 15 yıllık belediye başkanlığı tecrübesiyle bütün belediye başkanlarına tavsiyede bulunan Sarıgül, ”Asfalt, yol, park, spor tesisi, kültür merkezi yapmak da önemli ama insanın gönlünü yapmak çok daha önemli. Bu anlamda çalışmalarınız sürdürün” dedi.

Bakırköy’de yüzde 69.5 gibi tarihi bir oyla seçimi kazanan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nu kutlayarak sözlerine başlayan Mustafa Sarıgül şunları söyledi:

Öncelikle Bakırköy Belediye Başkanlığı seçimini yüzde 69.5 gibi tarihi bir oyla kazanan Bülent Kerimoğlu’nu kutlarım. Her 10 Bakırköylü'nün 7’sinin oyunu alarak bu makama seçildi. Tabii bundan sonra seçimi kazandıktan sonra asıl sorumluluğu başlıyor. Benim uzun yıllar belediye başkanlığından edindiğim izlenim çok erken kalkarak güne başlamaktır. Belediye Başkanı olarak ilçenize, kentinize asfalt, yol, park, spor tesisi, kültür merkezi yapabilirsiniz ama yurttaşlarımızın gönlünü yapamazsanız hiçbirinin önemi kalmaz. İnsanın gönlünü yapmak çok önemli. Gönlünü yapmak için de cenazesinde de , düğününde de, doğumunda da, her türlü etkinliğinde de yanında olmalısınız. Bir de ilk 6 ay çok önemli. İlk 6 ay da yurttaşlarımıza verebileceğiniz mesajı veriyorsunuz sonrasında ne yapsanız zor.

bülent kerimoğlu mustafa sarıgül.jpg

SÖZ VERİYORUM!

Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu da yaptığı konuşmada, ”Mustafa Sarıgül Başkanımın deneyimlerinden her zaman yararlanacağız. Kendisi uzun yıllar Şişli’de çok önemli hizmetlerde bulundu. Tabii ki karşılaştığımız problemlerde ilk danışacağımız kişilerden birisi kendisi olacak. Bakırköy’de yurttaşlarımızın tamamını kucaklayacak önemli sosyal belediyecilik uygulamalarını hayata geçireceğiz. Sayın Sarıgül’ün nezdinde tüm yurttaşlarıma bunun sözünü veriyorum" dedi.

Mustafa Sarıgül ve Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’na belediye binasında bulunan vatandaşlar büyük ilgi gösterirken ikili beraber belediye binasına girişinde ve çıkışında belediye personeliyle de tek tek tokalaştı.

i.20140418120612.jpg