BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71
HABER /  GÜNCEL

Samsun hava durumu kar bastırdı okullar tatil mi?

SAMSUN'da hava durumu alarmı karla geldi. Samsun Valiliği de bugün bazı ilçelerde okulları tatil etti. Peki Samsun'da yarın yani 17 Şubat cuma günü okullar tatil mi valiliğin yeni bir kararı var mı?

Abone ol

SAMSUN 'da, Ayvacık ilçesi geneliyle, Canik, Alaçam ve Kavak ilçelerinde de taşımalı sistemdeki okullar bugün yani 16 şubat perşembe günü tatil edildi.

Meteoroloji ise bugün yayınladığı hava durumu raporunda Karadeniz bölgesi için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı. Yayınlanan son verileregöre cuma günü öğleden sonraya kadar Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde kuvvetli kar yağışı görülecek. Bu illerin kıyılarında kuvvetli iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı var. Kuvvetli kar yağışı bu illerde 20 santimin üzerinde kar bırakacak.

OKULLAR TATİL
Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışının yaşandığı ilçelerde olumsuzluklara yol açmaması için okullar tatil edildi. Buna göre, Ayvacık ilçe genelinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bugün eğitim yapılmayacak. Canik, Alaçam ve Kavak ilçelerinde de öğrencilerin taşımalı sistemle geldiği okullarda eğitime bugün ara verildi. Samsun için 17 şubat cuma günü okullar tatil mi sorusuna gece ilerleyen saatlerde karar verilecek.