BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sağlık için yürüdü bisiklet sürdü

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, sağlıklı yaşam için Edirne Kent Ormanı’nda yürüyüş yaparak bisiklete bindi.<br/>Bakan Müezzinoğlu, ins...

Abone ol

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, sağlıklı yaşam için Edirne Kent Ormanı’nda yürüyüş yaparak bisiklete bindi.
Bakan Müezzinoğlu, insan sağlıklı olduğunda hayal kurabildiğini, kendisini anlamlı, değerli olduğunu hissedebildiğini ve üretebildiğini söyledi.
Edirne Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Kent Ormanı’nda sağlıklı yaşam için yürüyüş yapan Müezzinoğlu burada yaptığı açıklamada, ”2014 yılını sağlıklı beslenme ve yürüyüş yılı ilan ettik. Her hafta sonu pazar günleri bütün illerimizde, yerel ve kamudaki yöneticilerimiz ile birlikte toplumsal bir algıyı oluşturabilmek adına, bunu bir kültüre dönüştürebilmek adına pazar sabahları yürüyüş yapmaktayız. Sağlıklı beslenme ve hareket yılına katkı sağlıyoruz. Biz de bugün Edirne’de valimiz, belediye başkanımız, vatandaşlarımız ve kam kurum temsicilerimiz ile birlikte burada Kent Ormanı’nda yürüyüşümüzü yapacağız. İnsanın sağlığını merkeze almasını arzu ediyoruz. Sağlıklıysak hayal kurabiliyoruz, anlamlı ve değerli olabiliyoruz, üretebiliyoruz“ ifadelerini kaydetti.
Bakan Müezzinoğlu sağlıklı yaşan yürüyüşünün ardından ormanda bulunan bisiklete bindi.
Yapılan yürüyüşe, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
(İHA)