BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Romanlar Topbaş'a göbek attırdı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Roman Kültür Evi açılış törenine katıldı.

Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Kadir Topbaş, Esenyurt'ta Roman Kültür Evi'nin açıış törenine katıldı. Burada üst üste müjdeler veren Topbaş, bugüne kadar indirimli olan 65 yaş üstü vatandaşlar için toplu ulaşımın tamamen ücretsiz hale getirildiğini söyledi. Topbaş, açılış sonrası Roman vatandaşlarla çiftetelli oynadı.

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Roman Kültür Evi, Kadir Topbaş'ın katılımıyla açıldı. Kasımpaşa'da büyüdüğünü, çocukkken Çırçır'da Hacı Hüsrev'de uçurtma uçurduğunu söyleyen Topbaş, Roman arkadaşlarının olduğunu, çok güzel dostluklar kurduğunu anlattı. 
 
"65 YAŞ ÜSTÜ NÜFUS CÜZDANI İLE ÜCRETSİZ BİNECEK"
 
Programa katılanlara müjde veren Kadir Topbaş, "Sayın Başbakanımız bir kanun çıkarttı. 65 yaş üstü 'toplu taşıma araçlarına, metroya bedava binsin diye. Nüfus kağıdını gösteren, kartı olmasa bile bedava binecek. 700 bin civarı 65 yaş üstü insan var. Nüfus kağıdını gösterecek ve bunlardan istifade edecek. Bugün buradan başlatıyoruz. İşte hizmet bu. Derdi olanlar hizmet eder" dedi.
 
Başkan Kadir Topbaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'ndan gecekonduların iyileştirilmesi ile Roman vatandaşların istihdam edilmesi konusunda söz aldı.
 
AÇILIŞTAN SONRA GÖBEK ŞOV
 
Roman Kültür Evi protokol ve vatandaşların kurdeleyi kesmesiyle açıldı. Kurdelenin kesilmesinin ardından Roman sanatçı Kobra sahne aldı. Kobra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na çiftetelli oynattı.