BIST 8.736
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,99
HABER /  GÜNCEL

Restoranda kabus gecesi yaralılar var

Hakkında 25 suçtan 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı gasp ettiği otomobille kaza yapınca yakalandı.

Abone ol

BURSA'da dehşet gecesi yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü restorana daldı. Feci kazada 11 kişi yaralandı. Kaza sonrası ise ortaya çıkan ayrıntılar şoke etti.

Osmangazi ilçesinde, hafif ticari aracın restorana girmesi sonucu 2'si ağır, 11 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Okan A. idaresindeki 16 P 5828 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu merkez Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi Yeni Yalova Yolu Caddesi'nde bulunan bir restorana girerek burada yemek yiyen kişilere çarptı.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ile UMKE ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Okan A. ile 2'si ağır 10 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

Araç içinde içki şişelerinin olduğu gözlenirken, polis ekipleri olay yerinde ve çevrede güvenlik önlemi aldı.

HAKKINDA YAKALAMA KARARI BULUNAN FİRARİ ZANLI

Ayrıca 25 suçtan toplam 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve hakkında yakalama kararı bulunan firari Okan A'nın kazadan önce, hafif ticari aracın sahibi Yusuf Ay'ın (45) Alemdar Mahallesi'nde önünü kestiği, tabancayla Ay'a ateş edip yaraladıktan sonra ticari aracı gasp ettiği öğrenildi. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ay'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Öte yandan polis ekipleri, Okan A'yı, dün Osmangazi ilçesinde tabancayla göğsünden vurularak öldürülmüş halde bulunan erkek cesedi olayının faili olarak değerlendiriyor.

Hastaneye kaldırılan Okan A'nın tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.