BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Reina'nın ortağı dehşet gecesini anlattı

Reina'nın ortaklarından Ali Ünal, yılbaşı gecesi 39 kişinin ölümüne neden olan saldırıyla ilgili ilk kez konuştu. Ünal, saldırganın kendisini hedef aldığını, mermilerin üzerinden geçtiğini söyledi.

Abone ol

Yılbaşı gecesi saldırıya uğrayan Reina'nın ortaklarından Ali Ünal, dehşet gecesini anlattı. Saldırganın kendisini hedef aldığını; ancak düştüğü için vurulduğunu düşünerek içeriye yöneldiğini anlatan Ünal, mermilerin 10-15 cm üzerinden geçtiğini ifade etti.

Reina saldırısında, teröristin içeriye giriş anlarının yer aldığı videonun sağ köşesinde çitin üzerinden düşen kişinin kulübün ortaklarından Ali Ünal olduğu ortaya çıktı.

SALDIRI ANLARINI ANLATTI

Dehşet gecesini BBC Türkçe'den Göktay Koraltan'a anlatan Ünal, saldırganın kendilerine yöneldiği anlarda kapıda durduğu anda silah seslerini duyduğunu söyledi. Bu sırada kapıda kaçışan görevlileri gördüğünü ve saldırganı fark ettiğini ifade eden Ünal, yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Saldırı anında kapıdaydım. Sırtımı yasladım Reina’nın kapısına ve telefonda konuşurken inanılmaz gürültüler duydum. Uçaksavar mermisi gibi. Zannettim ki havai fişek atılıyor. Bu sırada kapıda kaçışan arkadaşlarımızı gördüm ve kafamı uzattığımda yanımda bir soba ve o sobada patlayan mermileri hissettim. O sırada saldırganın bana doğru geldiğini de görmedim. Kendimi bulunduğum yerin arkasındaki çitin üzerinden atıp içeri geçmeyi düşündüm ama ayağım takıldı, yere yuvarlandım. O sırada saldırgan bana yetişmiş ve arkamdan da ateş etmiş. Sanıyorum bir 10-15 cm üzerimden mermi delikleri… Ben düşünce beni vurduğunu düşündü sanırım ve içeriye doğru yöneldi. Kendime geldiğinde arkadan içeriye girişini gördüm. Korkunçtu. Çok üzgünüz."