BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  MEDYA

Göz6 4 Ocak kim elendi? Kızlarda sürpriz

Göz6 evinde Survivor 2017 kadrosuna katılacak isim için elemeler sürüyor. 4 Ocak çarşamba gecesi yapılan elemede kızlar evinden kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu.

Abone ol

Göz6 evinde bu hafta hergün bir eleme yapılıyor. Göz6'ında pazartesi günü Serenay Satıroğlu, salı günü ise Fatih Kılıçarslan elendi. Bugün kızlar evinde bir eleme daha vardı.

Büyük final öncesi kızlar evinden Filiz Yazıcı, Ecem Karaağaç ve Berna Keklikler SMS oylamasına çıktı ve en az SMS desteğini alan yarışmacı olan Filiz Yazıcı; Göz6 evine ve Survivor 2017 hayallerine veda etti.

GÖZ6 EVİNDE EN SON KİM ELENDİ?

Göz6 evinde dün erkekler için SMS oylaması yapıldı. Fatih Kılıçarslan, Bulut Özdemir, Ramazan Kalyoncu ve Erdi Ünver oylamaya çıkan isimlerdi. Gecenin sonunda elenen isim spor öğretmeni olan Fatih Kılıçarslan oldu. Bulut, Ramazan ve Erdi için ise 5 Ocak perşembe günü bir oylama daha yapılacak.

SURVİVOR KIZLAR EVİNDE KİM ELENDİ?

Survivor kızlar evinde ilk eleme 2 Ocak pazartesi günü oldu. Serenay Satıroğlu , Filiz Yazıcı, Ecem Karaağaç ve Berna Keklikler arasında yapılan SMS oylamasında Serenay elendi.

GÖZ6 EVİNDEN ELENEN İSİMLERİN TAMAMI

Bugüne kadar Göz6 evindeki elemeler oyunları kaybeden takımdan oluyordu. Final haftasında kızlar ve erkekler evi birleşirken yarışta bireysele döndü. Bugüne kadar kızlar evinden elenen isimler şunlar oldu; Serenay Satıroğlu, Dilek Pehlivan, Meltem Kahraman, Almira Kuruoğlu, Berna Kes, Gizem Akdağ, Yasemin Aydın ve Nesil Dinçelmas. 

Erkekler evinden elenerek Survivor 2017 hayallerine veda eden isimler ise Fatih Kılıçarslan, Ege Kayıkçı, Orhun Öztürk, Zeyd Gümüştutan, Samed Sarıkuş, Alişan San, Kadir Yoldadurmaz ve Onur Özben oldu.