BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.434,26
HABER /  GÜNCEL

PKK'da kanlı hesaplaşma o isim infaz edildi!

PKK'nın Kobani'deki gizli toplantısında Esad kavgası çıkınca silahlar çekildi. Teröristler arasında çıkan kavgada "Murdım" kod adlı üst düzey yönetici öldürüldü.

Abone ol

Terör örgütü PKK, doğu ve güneydoğuda bomba yüklü araçlarla terör saldırılarına yeniden başlarken, diğer yandan da kendi içinde ciddi bir çatışma yaşadı.

23 Temmuz'da başlayan PKK operasyonlarıyla şehir içlerindeki hendeklerini kaybeden, ciddi militan kaynağı yok olan örgüt bu defa Suriye'nin kuzeyinde mevzi kazanarak, Türkiye'yi sınır ötesinden hedef almaya çalıştı.



TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YÖNETİCİLERİ BİRBİRİNE GİRDİ

Sabah'ın haberine göre, ağırlık merkezinin Kandil'den Suriye'nin kuzeyine kaymaya başlaması ve Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in öldürülmesinin ardından örgüt içinde bazı yöneticilerin yeni güç dengesi için kavgaya tutuştuğu öğrenildi. Güvenilir kaynakların verdiği bilgilere göre, örgütün üst düzey yöneticileri geçen cuma günü Kobani'de gizli bir toplantı yaptı.

PKK YÖNETİCİSİ İNFAZ EDİLDİ

Toplantıda bazı teröristlerin Suriye lideri Esad ile hareket etmek istediği bazılarının ise Esad ile savaşmak istediği, bu nedenle toplantıda kavga çıktığı öğrenildi. Toplantıda silahların da çekilmesiyle "Murdım" kod adlı PKK yöneticisinin infaz edildiği iddia edildi. Yaşanan bu infazdan sonra bölgeden yeni örgüt içi infaz haberlerinin gelebileceğine dikkat çekildi.



AMANOSLAR'DA PKK SIĞINAĞI İMHA EDİLDİ

Hatay'da Amanoslar kırsalı Arsuz ilçesi Kurtbağı Mahallesi'nde tespit edilen depo ve sığınaklara Jandarma operasyon düzenledi. Depo ve sığınaklarda 30 fişek, 16 tüp, 7 akü, 111 pil ve fotoğraf makinesi ele geçirildi.