BIST 10.173
DOLAR 32,32
EURO 35,00
ALTIN 2.447,69
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri için okunan mevlide katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişiminde şehit olan Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank ve tüm şehitler için gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim hatmi ve mevlit merasimine katıldı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank ve tüm şehitler için gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim hatmi ve mevlit merasimine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Huber Köşkü'nden çıkarak hatim ve mevlit merasiminin yapılacağı Fatih Şehzadebaşı Camisi'ne gelerek burada öğle namazını kıldı.

BAŞDANIŞMANI VARANK'IN AĞABEYİ İLHAN VARANK

Erdoğan, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önünde darbe girişimini protesto ederken darbecilerin kurşunuyla hayatını kaybeden Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank ve tüm şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim hatmi ve mevlit merasimine katıldı. 

ŞEHİT YAKINLARI DA MEVLİDE KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra merasimde, oğlu Bilal Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, darbe girişiminde şehit olan reklamcı Erol Olçok'un kardeşi Cevat Olçok ve çok sayıda vatandaş yer aldı.  

İBB BİNASINA GEÇTİ

Cami çıkışında vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra yürüyerek İBB binasına geçti. Burada incelemelerde bulunan ve Erdoğan daha sonra Esenler'e geçti.

15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN AİLESİNE ZİYARET

Erdoğan Esenler'de FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret etti. Burada yaklaşık 30 dakika kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret esnasında şehidin 2 yaşındaki kızı Nisa'yla yakından ilgilendi. Daha sonra buradan ayrılmak üzere makam aracına yürüyen Erdoğan'a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.