BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Pamukoğlu'nun iki hedefi var

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Benim iki hedefim var, halkın da iki ihtiyacı var; bir ekmek, iki huzur'' dedi.

Abone ol

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Benim iki hedefim var, halkın da iki ihtiyacı var; bir ekmek, iki huzur'' dedi.

Pamukoğlu, seçim çalışmaları için geldiği Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti. Pamukoğlu, yaptığı konuşmada, devletin güvenlik ve adalet için kurulduğunu belirterek, şöyle konuştu:

''Ülkenin güvenliği ortada, adamlar isyan provaları yapıyor. Şu Güneydoğu'daki hali her gün izliyorsunuz değil mi? Böyle ülke olmaz. Yapılmak istenilen şey şu; Türkiye Cumhuriyeti devletinin o var olan ve Anayasa'nın o ilk 3-4 maddesini 12 Haziran'dan sonra kaldırmak için uğraşıyorlar. Bunlar kim mi? İktidarı da, anamuhalefeti de... O kadar açık ve net. Anamuhalefet de başladı. 'Türkiye'de koruculuk kalksın, Türkler Dersim'de katliam yaptı, demokratik Anayasa, demokratik Cumhuriyet' gibi söylemleri anamuhalefetin ağzından duyabilirsiniz. Ülkenin bu halini görüp de balıkçı barınağında oturmak olmaz. 'Özerklikle alakalı çekinceler kalksın' diyorlar, yapmak istedikleri şey bir devlet daha kurmak. Onlara avuçlarını yalatacağım.''

HEPAR'ın 2 sene önce kurulduğunu, ''Halk tipi bir parti'' olduğunu belirten HEPAR, ''Benim iki hedefim var, halkın da iki ihtiyacı var; bir ekmek, iki huzur. Tarım ve hayvancılıkta kesinlikle kendimizi besler hale gelmeliyiz. Çiftçi desteklenmiyor, tarımcı desteklenmiyor. Tarım ve hayvancılığı sil baştan yapacağız'' diye konuştu.