BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.441,23
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu Ricciardone'ye cevap verdi

HEPAR lideri Osman Pamukoğlu, ABD Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'nin sözlerine yanıt verdi

Abone ol

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'nin açıklamalarına cevap verdi.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'nin ABD'nin terör örgütüyle mücadelesinde Türkiye'ye yeterince yardım etmediği şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı sözleriyle ilgili, ''Yalandan kim ölmüş. PKK denen soytarıları destekleyenlerden, sadece Yankee'lerle değil, NATO'daki müttefiklerimizle de görüşeceğiz'' dedi.

Yaklaşık 2 saat gecikmeli başlayan programında, Karşıyaka'da çarşı girişine kurulan stantta kitaplarını imzalayan Pamukoğlu, daha sonra Karşıyaka Birliği ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Pamukoğlu, buradaki konuşmasında, seçim çalışmaları çerçevesinde 27 ili gezdiğini ve günde bin kilometre yol yaptığını belirtti.

AK Parti hükümetinin her kesimi tehdit ettiğini iddia eden Pamukoğlu, ''60-100 öğrenci veya işçiyi toplanmış görse hükümetin elleri ayakları titriyor'' görüşünü dile getirdi.

Pamukoğlu, Türkiye'nin, insanların endişe ve korku içinde yaşadığı topraklar haline geldiğini ileri sürdü.

Osman Pamukoğlu, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ricciardone'nin sözlerinin hatırlatılması üzerine, ''Yalandan kim ölmüş. PKK denen soytarıları destekleyenlerden, sadece Yankee'lerle değil, NATO'daki müttefiklerimizle de görüşeceğiz. Onun için HEPAR'dan ödleri kopuyor ama korktukları başlarına gelecek. PKK'nın kendilerine göre manga komutanı dedikleri adamların hepsi, Amerikan otomatik tüfek kullanır, bunu da herkes bilir'' diye konuştu.