BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Özel Harekatçı polisin şantiye soruşturması isyanı

Yüksekova'da şantiye gözaltısı görüntüleri için soruşturma açılan Özel Harekatçı polislerden biri sosyal medyada tepkisini dile getirdi.

Abone ol

Hakkari Yüksekova'da kaydedilen, şantiye gözaltısı görüntüleri için Başbakanlık soruşturma açınca, olayın içinde yer alan bir polis memuru sosyal medyadan isyan etti.

O GÖRÜNTÜLER PKK OPERASYONUYMUŞ

"MORALİN BİTER, SIFIRA İNERSİN"
Polis memurunun Facebook'taki yazısı binlerce meslektaşı tarafından paylaşıldı. Polis memuru PKK'lı teröristlerin ilçe merkezinde güpegündüz ellerinde roket atar ve Kanas'larla gezmesine karşın vatandaşların kayıtsız kalmasına tepki gösterdi ve hükümetin olaylara müdahale eden polislere nasıl davrandığını Facebook'tan şöyle anlattı:

gözalti.20150810073110.jpg
"İki tane p..ç vatandaşların önünden roket atar ve Kanas ile geçer, hiçbiri 155'e ihbar yapmaz. Gelir müdüriyet binasına eylem yapar. Allah'a şükür can kaybın olmaz ama moralin biter, sıfıra inersin.

"YÜKSEKOVA'NIN EN BÜYÜK ASLANI"
Gün geçer birkaç aslan parçası çıkar başlarında Yüksekova'nın en büyük aslanı ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti karayolları şantiyesine eylem yapmak üzere bekletilen 3 roketatar, mayın, dinamit lokumu daha sayılamayacak şeylere el koyar gözaltı için araçlarından roket ve patlayıcı madde çıkanları yere yatırır ve 'Bu devlet size ne yaptı, Devletin gücünü Türk'ün gücünü göreceksiniz der.

roketatar.jpg

"ROKETİ BİNAYA DEĞİL KALBİNE YERSİN"
Yine gün geçer savunduğun uğruna canını bile vermeye hazır olduğun T.C.'nin Başbakan'ı, bu davranışı araştırıyoruz, soruşturma talimatı verdik der. Roketi binaya değil kalbine yer sıfıra değil, mezara girersin. Bizler ve bahsettiğim aslanlar, bu devleti karşılıksız seviyoruz. Açacak olduğunuz soruşturmalar ne beni ne bizi yıldıramayacak. Doğru bildiğimizden, iman ettiğimizden dönmeyeceğiz"