BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,08
HABER /  GÜNCEL

Öz kızını taciz eden din adamı!

Taciz etmeye 9 yaşında başladı. 16 yaşına kadar devam etti. Hatta daha rahat taciz etmek için tüm seyahatlerde yanında götürdü.

Abone ol

ABD'nin New York kentinde Hahamlık yapan Yahudi bir din adamı, Brooklyn Federal mahkemesi tarafından öz kızına cinsel tacizden suçlu bulundu. Jüri tarafından suçlu olduğuna karar verilen Haham Israel Weingarten'in, 3 Nisan'da mahkeme heyeti tarafından kesinleştirilecek hapis cezasının 50 yılı bulabileceği bildirildi.

9 YAŞINDAN BERİ TACİZ EDİYOR

New York'un Brooklyn semtinde hahamlık yapan Weingarten, 27 yaşında olan öz kızına, 9 yaşından itibaren cinsel tacizde bulunduğu, öz kızına tacizi 16 yaşına kadar sürdürdüğü ve kızını kirli emellerine daha rahat alet edebilmek için kızıyla birlikte sık sık İsrail, İngiltere ve Belçika'ya seyahatlere çıktığı açıklandı.

KEŞKE BABAM OLMASAYDI

Brooklyn Federal Mahkemesinde yapılan son duruşmada, haham avukat kullanma hakkından feragat ederek, mahkeme heyeti ve jüriye savunmasını kendisi yaptı. Yahudi din adamı, öz kızı ve ailesi tarafından yapılan suçlamaları kabul etmeyerek, bu suçlamaların tamamının uydurma olduğunu söyledi. Yahudi din adamı, kızının Belçika'da evli bir adamla ilişkisi olduğunu iddia ederek, "Bu ilişkiye karşı çıktığım ve bu konuda baskı yaptığım için yalan söylüyor, bana iftira atıyor. Bütün bu suçlamalar hayal ürünü" dedi. Mahkeme heyetinin, Haham Weingarten suçlu bularak kararını açıklamasının ardından, ABD yasalarına göre cinsel taciz suçu kurbanı olduğu için adı açıklanmayan kadın ise, "Keşke o benim babam olmasaydı. Mahkemede bana sorduğu her soruda sanki yeniden cinsel tacize uğradım" diye konuştu.