BIST 9.919
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.449,99
HABER /  MAGAZİN

Öykü Serter gerçek sevgilisiyle yakanlandı

İşte Benim Stilim programının sunucusu Öykü Serter, Kemal Doğulu ile adı anılmasına rağmen gerçek iş adamı sevgilisi Ümit Oruç ile bir mekandan çıkarken görüntülendi. Öykü Serter kameralara tepki gösterdi.

Abone ol

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim'in sunucusu Öykür Serter'in adı bir süredir Kemal Doğulu ile anılırken, güzel sunucu işadamı sevgilisi Ümit Oruç ile bir mekandan çıkarken görüntülendi.

ÖYKÜ SERTER KEMAL DOĞULU AŞKI NASIL BAŞLADI?

Kemal Doğulu Instagram hesabından Öykü Serter'e sarılmış fotoğrafını paylaşmış, karenin altına da 'Sahiplenen erkek tutuşu. 'Seviyorsam demek ki' notunu düşmüştü.

ekran-resmi-2015-01-31-09.40.50.pngNur Yerlitaş'in programda sorguya çektiği ikili canlı yayında aşklarını 'Seviyoruz Ne Yapalım?' diye yanıtladı.

ekran-resmi-2015-01-31-09.40.42.png

PEMBE GÖNLÜM SENDE
Pembelere bürünmüş Öykü Sertel'i karşısında gören Kemal Doğulu, 'Gönlüm sende' diyerek güzel sunucuya kameralar önünde ilan-ı aşkta bulundu.

ÖYKÜ KEMAL AŞK DANSI

Nur Yerlitaş'ın kliplerinin birinde sarmaş dolaş dans ettiler.

NE NUMARASI AYOL?

Öykü Serter programın açılışında 'aşk' konusuna girdi. Kemal Doğulu 'Aşk yaptığımız hiçbir gün aşk olmadı' derken bombayı Nur Yerlitaş patlattı. Nur Yerlitaş , Kemal Doğulu ve Öykü Serter aşkıyla ilgili ağzından kaçırdığı sözlerle şaşkınlık yarattı. Nur Yerlitaş şöyle dedi;kemal-doğulu-ve-öykü-serter.jpg
-Ayol numara yaptık geyik yaptık o bile tutmadı yani... Kemoylan (Kemal Doğulu) Öykü..."

ÖYKÜ SERTEL : AAA NE NUMARASI?...
Nur Yerlitaş 'ın ağzından kaçırdığı sözler üzerine hemen devreye Öykü Serter girdi. Öykü Serter "Aaa!!! Ne numarası ayol. Biz aşığız seviyoruz" dedi.

Nur Yerlitaş ilişkinin yalan olduğunu teyit eden şu sözleri söyledi;
-"Kısmetleriniz kapanır deliler. "

GERÇEK SEVGİLİ ÜMİT ORUÇ
Sunuculuğunu yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasının jüri üyesi Kemal Doğulu'yla samimi görüntüler veren Öykü Serter, önceki gece asıl sevgilisi iş adamı Ümit Oruç'la Nişantaşı'nda Sess Bar çıkışı ilk kez görüntülendi.

ekran-resmi-2015-02-23-11.23.49.png

SİZ NEREDEN ÇIKTINIZ!

İkili mekandan beraber ayrıldı. "Siz de nereden çıktınız, çekmeyin" diyerek gazetecilere tepki gösteren Oruç, Serter'le aynı araca binerek uzaklaştı.