BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Orman’dan Demba Ba açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Chelsea’nin golcü yıldızı Demba Ba için görüşmelerin sürdüğünü söyledi. <br/>Siyah-beyazlı takımın başkanı Fi...

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Chelsea’nin golcü yıldızı Demba Ba için görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Siyah-beyazlı takımın başkanı Fikret Orman, Önder Özen’in istifasıyla sonuçlanan toplantının ardından açıklamalarda bulundu. İlk olarak Özen’in istifasını değerlendiren Orman, “Şahsi olarak iyi ilişkilerim olan bir kişi. Profesyonel hayatta olabilecek bir şey bunlar. İyi dostluklarımız oluştu. Bu dostlukların devam edeceğini düşünüyorum. Spekülasyon olacak bir soruya girmek istemiyorum. Önemli bir iş yapıyoruz burada. Şahsi heveslerimiz önemli değil. Bu birbirimizi kıracağız anlamasına gelmez. Önder Özen ile ilişkilerimiz devam edecektir. Tazminat talebi olup olmadığını sordum. Öyle bir talebinin olmadığını söyledi. Çok asilce bir hareketti. Kendisiyle öpüştük. Beşiktaş ile ilişkilerimizi sonlandırdık. Dostluğumuz devam edecek. Detaylara girmek istemiyorum. Sonucuna baktığımız zaman bir sene üç ay önce başlayan serüvenimiz bitmiştir. Beşiktaş’ta futbol direktörlük devam edecek. Oraya birini atayacağız. Ahmet Nur Çebi ile konuşup karar vereceğiz. Çalıştığımız sürece Önder Özen’in arkasında, yanında oldum. Hayat devam ediyor. Aklımda bir isim yok, birçok isim var. Ahmet Bey ile konuşalım. Bu düzen değişmeyecek. Futbol yönetimi profesyonelce devam edecek. Önder Özen bunun ilk kurulumunu yaptı. Dürüstlüğüne, namusuna teşekkür ediyoruz” dedi.

“PAZARLIKLAR BİZİM ARZU ETTİĞİMİZ NOKTALARA GELDİ”
Transfer hakkında da açıklamalarda bulunan Fikret Orman, “Beşiktaş’ta bir açıklama yapılınca KAP’tan başlıyor. İlk olarak buraya bilgilendirme yapıyoruz. Demba Ba kıymetli bir oyuncu. Görüşmeler uzun zamandır yapılıyor. Daha sonuçlanmadı. 10 milyon paundluk bir pazarlıkla başladı. Şu anda bizim arzu ettiğimiz noktalara geldi. Eğer imza aşamasına gelirse siz de duyarsınız. Beşiktaş’ta transfer yapmak kolay. Bu büyük paraları dağıtırken kolay dağıtırsınız. Birçok ilgilendiğimiz oyuncu var. Kamuoyunun yazdığı oyuncular var, yazmadığı oyuncular var. Şampiyonlar Ligi maçı ayın sonunda. Takımdan gitmesini istediğim bazı oyuncular var. Bunları teknik heyete söyledim. Eylül’e kadar transfer var. İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk hakkında bir tasarrufum yok. Kaptan İbrahim’in takıma dönmesini istiyorum. Sezer de iyi karakterli bir oyuncu. Beşiktaş’ta olmasa bile kiralık olarak gidebilir. Takım kampına ilk defa katılacağım” diye konuştu.
(TK-TK-S)