BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11
HABER /  GÜNCEL

Önce hastalarına tecavüz etti sonra...

Güney Kıbrıs’ta bir doktor yatıştırıcı verdiği hastalarına önce tecavüz etti sonra ise cinsel içerikli pozlarını çekti

Abone ol

Güney Kıbrıs’ta yatıştırıcı verdiği kadın hastalarına tecavüz ettiği ve cinsel içerikli pozlarını çektiği iddiasıyla yargılanan jinekolog, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etti.

Polis sözcüsü Hristos Andreu, mahkemenin kendisine verilen ceza hakkındaki resmi açıklamayı gelecek ay yapacak olması nedeniyle ismi gizli tutulan 56 yaşındaki jinekologun kendisine yöneltilen 44 suçlamadan 6'sını kabul ettiğini söyledi.

Jinekologun Temmuz 2010 ile Ekim 2011 tarihleri arasında kendisine gelen, ikisi küçük yaşta olmak üzere 35 hastasına tecavüz ettiğinin belirlendiğini belirten Andreu, polis müfettişlerinin yaptıkları arama sonucu sanığın, kendisini bilinci yerinde bulunmayan hastalarıyla birlikte gösteren cinsel içerikli fotoğraflarını da bulduklarını kaydetti.

Güney Kıbrıs'ta tecavüz suçu en fazla ömür boyu hapisle cezalandırılabiliyor.

SABAH PROGRAMINDA ARANIYORDU...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Küçükçekmece'de 9 Şubat'tan beri kayıp olan ve çocukları tarafından bir televizyon kanalının sabah kuşağı programında aranan 67 yaşındaki Nuray Özdeniz, evinin kömürlüğünde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Eşini bir yıl önce kaybeden ve Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Yarasa Sokak Numara 32'deki evinde yalnız yaşayan 4 çocuk annesi Nuray Özdeniz, 9 Şubat 2012'de kayboldu. Tüm aramalara rağmen annelerini bulamayan Özdeniz'in çocukları polise kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı araştırmalar da sonuç vermeyince, çocukları bir televizyon kanalındaki sabah kuşağı programına çıkarak ekran yoluyla annelerini aramaya devam etti. Ancak 11 gündür Özdeniz'in izine rastlanılmadı.

BODRUM KATTAKİ KÖMÜRLÜKTE BULUNDU

Nuray Özdeniz'in komşuları, dün saat 20.30 sıralarında 3 katlı apartmanın bodrumundaki kömürlükte koku gelmesi üzerine polisi aradı. Kömürlüğe giren polis Özdeniz'in cesedini buldu. Yapılan incelemede Özdeniz'in 26 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Ceset incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Komşularından bazıları, kendi halinde ve iyi bir insan olarak bildiklerini söyledikleri Özdeniz'in öldürülmesine bir anlam veremediklerini belirtirken, polis olayı aydınlatabilmek için çalışmalara başladı.

MUTLULUK ÇUBUKLU 75 YAŞINDA FUHUŞ SANIĞI..

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

BURSA'da bar ve kafelerde paraya ihtiyacı olan genç kızları kandırıp, fuhuş batağına sürükledikleri ileri sürülen 17 sanığın yargılanması tamamlandı. Mahkeme, mutluluk çubuğu taktırıp kızlarla para karşılığı ilişkiye girdiği iddia edilen 75 yaşındaki Hüseyin A. ile kız kardeşi ve sevgilisini pazarladığı iddia edilen Ahmet S.'nin (30) de aralarında bulunduğu 8 sanık hakkında 2 ile 18 yıl arasında değişen hapis ve para cezası verdi.

Bursa'da geçen yıl mart ayında, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri organize olarak fuhuş yaptırdığı iddia edilen bir çeteyi takibe aldı. 4 aylık takibin ardından bar ve kafelerde paraya ihtiyacı olan genç kızları kandırıp, uyuşturucu verdikten sonra fuhuş batağına sürükledikleri ve fuhuş için yer ayarladıkları ileri sürülen şüpheliler ile bu kızlarla para karşılığı ilişkiye giren 17 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler arasında, ABD'de mutluluk çubuğu taktırdığı belirtilen ve kendisinden 55 yaş küçük kızlarla bin 500 lira karşılığı ilişkiye girdiği öne sürülen 75 yaşındaki Hüseyin A. ile kızkardeşi ve sevgilisini para karşığı fuhuşa sürüklediği iddia edilen Ahmet S. dikkat çekti. Şüpheliler Hüseyin A. ve Ahmet S. ile Yakup B,. Azize Y., Mehmet I., Gülhanım Ş., Nurdan Ş., Zehra C., Nurten Ş., Orhan Ö., Gonca S., Mehmet A., Kader S., Alpaslan B., Nail A., Dilek K. ve Selçuk Ç., polisteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Yakup B. tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MUTLULUK ÇUBUKLU SANIĞA 3 YIL HAPİS

Haklarında Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'Suç örgütüne üye olmak', 'Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek", 'Fuhuş için yer temin etmek' ve Uyuşturucu madde bulundurmak" suçlarından dava açılan tutuklu Sanık Yakup B. ile 16 tutuksuz sanık son kez hakim karşısına çıktı.

Sanıkların suçlamaları kabul etmediği yargılama sonunda mahkeme heyeti, mutluluk çubuğu taktırarak mutluluk arayan Hüseyin A.'ya 'fuhuşa yer temin etmek' suçundan 3 yıl hapis ve 30 bin TL para cezası, kızkardeşine ve sevgilisine fuhuş yaptıran Ahmet S.'ye 15 yıl hapis ve 100 bin TL para cezası verdi.

DİĞER SANIKLARA DA CEZA YAĞDI

Diğer sanıklar Yakup B. 18 yıl hapis ve 120 bin TL para cezası, Azize Y. 6 yıl hapis ve 30 bin TL para cezası, Gülhanım Ş. 6 yıl 6 ay hapis ve 40 bin TL para cezası, Nurdan Ş. 4 yıl ve 30 bin TL para, Zehra C. 2 yıl hapis 10 bin TL para cezası, 'Uyuşturucu temin etmek' ile suçlanan Mehmet I. ise 4 yıl 2 ay hapis ve 30 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Tutuksuz sanık Ahmet S.'nin tutuklanmasına karar veren mahkeme heyeti aynı davada yargılanan Nurten Ş., Orhan Ö., Gonca S., Mehmet A., Kader S., Alpaslan B., Nail A., Dilek K. ve Selçuk Ç.'nin ise beraatlerini kararlaştırdı. 

DERİN SULAR'DA TECAVÜZ DAVASINDA TAHLİYE

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir’de çekilen ve ulusal bir kanalda yayınlanan ’Derin Sular’ dizisinde rol aldığı kız arkadaşı 37 yaşındaki B.O.’ya tecavüz ettiği iddiasıyla 13 yıl hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan başrol oyuncusu 24 yaşındaki C.D.D., adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Olay, geçen 1 Haziran’da Alsancak’ta meydana geldi. Dizide ’Feryal’ karakterini canlandıran B.O., ’Doruk’ karakteriyle başrol oynayan C.D.D.’nin kendisini darp edip, tecavüz ettiği şikayetiyle polise başvurdu. Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen C.D.D., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İzmir 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugünkü duruşmaya şikayetçi B.O. katılmazken, sanık C.D.D. ve avukatları Atilla Ertekin, Can Erekul ile Veysel Gültaş ile B.O.’nun avukatı Koray Başol katıldı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Ebru Aktan ifadesinde, C.D.D. ve B.O.’yu aynı zamanda tanıdığını ve o dönemde B.O.’nun makyözlüğünü yaptığını söyledi. B.O.’nun şiddetli kıskançlık krizlerine girdiğini anlatan Aktan, bir kadın olarak C.D.D.’nin suçsuz olduğuna inandığını söyledi.

Dinlenen tanıklardan Mehmet Demirhan da, B.O.’nun söz konusu diziden ayrılacağı için rolünü çok abarttığını, çekimler boyunca ellerinin kelepçeli olduğunu, oynadığı rolden dolayı vücudunda yara ve morarmaların oluştuğunu söyleyerek, iddialarla ilgili bilgisi olmadığını anlattı.

SANIK AVUKATLARI ’TAHLİYE’ İSTEDİ

Sanık avukatı Can Erekul, cinsel ilişkinin iki kişi arasında kişilerin rızasıyla gerçekleşen bir durum olduğunu, aynı evi paylaşan iki insanın bunu yaşıyor olmasının çok doğal olduğunu söyledi. Erekul, şöyle dedi:

"Toplanan deliller yönünden bakıldığında, 6 Haziran’da B.O.’nun ruhsal durumu ile ilgili rapor çıkacaktır. Bu raporun doğuracağı sonuçlara şimdiden itiraz ediyoruz. Müşteki, psikiyatriste olaydan önceki ruhsal bozukluğunu değil de, olay gecesi yaşadıklarından sonra ruh sağlığının bozulduğunu söylemiştir. B.O.’nun bu olaydan sonra psikolojisinin bozulduğuna inanmıyoruz. Tahliye talep ediyoruz."

Sanık avukatı Atilla Ertekin ise, "Olay sadece ihanetin bedelidir. B.O., ilişki içindeki kişisel sorunlarını bu şekilde müvekkilimize ödetmeye çalışmaktadır. Müvekkilimizin tahliyesini talep ediyoruz" diye konuştu.

’SENARYO GEREĞİ HIRPALADIM’

Sanık C.D.D. de 9 aydan bu yana tutuklu olduğunu, mesleki geleceğinin bu davadan dolayı bozulduğunu söyledi. C.D.D. "Mağdur psikolojisinin bozulduğunu söylüyor fakat, hayatına gayet güzel devam etmektedir. Ben sadece senaryo gereği onu fiziksel yönden hırpaladım. Onun dışında ben de kıskanç olmama rağmen ona el kaldırmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, tanık Alican Albayrak’ın gelecek celse dinlenmesine karar vererek ve B.O.’nun rapor sürecini dikkate alarak, sanık C.D.D.’nin CMK’nın 130’uncu maddesi gereğince duruşmalarda hazır bulunmasını, adli kontrol sistemine göre Salı ve Cuma günleri olmak üzere, haftada iki gün yaşadığı adresteki karakola imza vermesini kararlaştırarak tahliyesine karar verdi ve duruşmayı erteledi. 


ELLE TACİZE 15 YIL HAPİS

HABERİ DİĞER SYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Samsun'da lise öğrencisi 17 yaşındaki genç kadını sokak ortasında elle taciz ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan 53 yaşındaki tutuklu, "cinsel istismar" suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde geçen yıl meydana gelen olayda, H. Ö., sokak ortasında lise öğrencisi E.Y.'yi elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınarak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bugün 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıkan tutuklu sanık, suçlamaları kabul etmedi. H. Ö. savunmasında, "Alkol almıştım. Sokakta arkadaşlarımla konuşuyordum. Birden dengemi kaybedip yere düşerken elim değmiş olabilir. Bilerek kasti olarak bir şey yapmadım.Beraatimi isiyorum" dedi.

Duruşmaya katılmayan E.Y. ise daha önceki savunmasında, "Dersaneden çıkmıştım. Arkadaşlarımla birlikte eve giderken kaldırımda konuşan kişiler vardı. Yanlarından geçtiğimiz sırada sanık eliyle kalçamı sıktı" diye konuştu. 


KATİLİ 'ÜZERİNDE KAN VAR' SÖZÜ YAKALATMIŞ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sultagazi"n de evinde bıçaklanarak öldürülen 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler'in katil zanlısı üst kat komşusu çıktı.

Genç kadına aşk besleyen Gökhan U.'nun olay günü evlenme teklifine küfürle karşılık verdiği için Nilüfer Aygüler'i bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi. Cinayetten sonra sözde polise yardımcı olurken dedektiflerin "Üzerindeki kan lekesi var." sözü üzerine panikleyen ve çelişkili ifadeler vermeye başlayan Gökhan U.'nun gözaltında suçunu itiraf ettiği belirtildi.

Sultangazi, Uğur mumcu mahallesinde 3 gün önce meydana gelen olayda 5 yıl önce evlendiği eşinden 1.5 yıl önce boşanan 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunmuştu.

İki hafta önce çalıştığı güvenlik şirketinden ayrılan Nilüfer Aygüler'in cesedi erkek kardeşi tarafından bulunduktan sonra polis tarafından soruşturma başlatıldı.