BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan'ı Nevruz'da ezdiler!

Önce gidişini duyurdu Twitter'dan... Sonra o anlarını fotoğrafladı... Ardından bir süre kendisinden haber alınamadı... Nedeni ise daha sonra ortaya çıktı...

Abone ol

İNTERNETHABER - ÖZEL İÇERİK/ Venezuela Lideri Chavez'in cenazesinden sonra Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarına katılan Nihat Doğan, yoğun ilgi nedeniyle hastanelik oldu. Kutlamanın ardından alandan çıkarken karşılaştığı yoğun ilgi nedeniyle dengesini kaybederek ayağını burktu.

Ünlü türkücü Nihat Doğan, Diyarbakır macerasını resmi Twitter hesabından adım adım duyurdu. Sabah ilk iş olarak havaalanında bir kare fotoğraf çekilen Doğan, "Ve uçağa biniyor, barış için Amed'e uçuyor" dedi. Doğan'ın Diyarbakır yerine 'Amed' yazması ise dikkatlerden kaçmadı.

NİHAT DOĞAN KENDİSİNE TEPKİ GÖSTERENLERE BÖYLE KÜFÜR ETTİ...(TIKLAYIN)

nihat-dogan.gif

Sonrasında kutlamalarının yapıldığı meydana karışan Doğan, Twitter hesabına Nevruz'dan bir kaç fotoğraf geçti. 

İşte o fotoğraflardan biri;

ekran-resmi-2013-03-21,-12.26.53.20130321155250.png

Abdullah Öcalan'ın mesajının okunmasının ardından Twitter'a "Vatana millete hayirli ugurlu olsun. Artik silahlar susacak siyasetciler konusacak Rabbim bu gunleri bize yasatan herkesten razi olsun" notu düştü.

AYAĞINI BURKTU, HASTANELİK OLDU

Ardından bir süre Nihat Doğan'dan haber alınamadı. Daha sonra, kutlamaların yapıldığı alandan çıkarken karşılaştığı yoğun ilgi nedeniyle dengesini kaybederek ayağını burktuğu öğrenildi.

Hayranlarının koluna giren Doğan, ambulansa kadar güçlükle yürüdü. Ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Doğan hastaneye kaldırıldı.

Doğan hastanede yapılan müdahalenin ardından ise şu mesajları verdi;

screen-shot-2013-03-21-at-3.55.30-pm.png

DOĞAN İLE ÖZYILMAZEL BÖYLE POZ VERDİ

Nevruz kutlamasının en ilginç yüzlerinden biri de şüphesiz Şarkıcı Nihat Doğan oldu. Geçtiğimiz haftalar Chavez'in cenaze töreni çin Venezuella'ya giden Nihat Doğan ve Ayşe Özyılmazel bu sabah da Nevruz kutlamaları için Diyarbakır'a gitti.

bjpg_h584.jpg

öcalan-mektubu-içerik.jpg