BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01
HABER /  SPOR

Feldkampın kara listesi

Feldkamp'ın kara listesinde iki futbolcu var. Feldkamp kimleri gözden çıkardı?

Abone ol

İki sezon önce attığı kritik gollerle G.Saray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Hasan Kabze, kamptaki idmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla hocasının gözüne giremezken, Süper Lig'deki birçok kulübün listesinde yer almayı başardı.

Sarı kırmızılı takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Hasan Kabze için Sivasspor ve Vestel Manisaspor'un devreye girdiği belirtildi. Golcü futbolcunun gönlünün, aylar önce teklif aldığı Beşiktaş'tan yana olduğu öğrenildi.

Feldkamp'ın gözünden düşen bir diğer futbolcu ise, kamp döneminde ciddiyetsiz ve laubali bulduğu Necati Ateş. Alman teknik adamın Necati için yönetime, "Teklif gelirse satılsın" diye rapor verdiği ifade edildi.

Özgürcan'dan memnun

Galatasaray'la 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Necati konusunda şu ana kadar henüz resmi bir teklifin olmadığı, Türkiye ya da yurt dışından isteyeni olması durumunda, yönetimin bunu değerlendireceği belirtildi. Feldkamp'ın geçen sezon Kayserispor'da kiralık oynayan Özgürcan'ın performansından memnun olduğu ve genç golcünün takımda kalmasını istediği belirtildi."