BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,09
ALTIN 2.464,81
HABER /  GÜNCEL

Striptizci üniversite öğrencisi

İnternet girişimci beyinlerin ilginç fikirlerinden biriyle daha karşı karşıya. İnternet hikayelerinin kahramanı Aylin...

Abone ol

Daha doğrusu "Maskeli Aylin". Odasında striptiz yapıyor. "Erotik dansının" ilk bölümünü youtube'a tanıtım amacıyla koyarken, kendisini kurtaracak olan ikinci bölümünü ise e-Bay'da açık artırmada satıyor... 1 dolarlık açılış fiyatı şu sıralarda 5 bin doları geçmiş görünüyor.

İnternet "girişimci" beyinlerin ilginç fikirlerinden biriyle daha karşı karşıya... Genç dimağ "Maskeli Aylin", açtığı blog sayfasında kendisiyle ilgili bilgiler verirken, e-bay'da satışa sunduğu erotik videosunun tanıtımını, youtube'daki bir başka video ile yapıyor. Yani internetin tüm olanaklarından faydalanıyor.

'Maskeli Aylin', 21 yaşında üniversite öğrencisi, Anadolu Yakası'nda küçük bir evde yaşıyor.

Bir blog sayfası var ve orada neden bu işe soyunduğunu şu cümlelerle açıklıyor: "Gencim güzelim ama maddi imkanlarım şu anda istediğim hayatı yaşamımı engelliyor. Bunun için kötü yola mı düşmem lazım? Hayır dedim kendi kendime tabii ki olmaz. Peki ya ne yapabilirim? İşte o anda bir erkek arkadaşımın verdiği fikir aklıma geldi ve kendi video mu çektim. Hep bir model olmayı ve ünlü olmayı hayal ederdim. Belki de bu sayede ünlü olma şansım olacak diye düşünüyorum. Bu yaptığımın ne kötülüğü olabilir ki :)" "Maskeli Aylin" internetin sınırsız hizmetiyle kurulan bu "köprü"yü kullanmaya karar veriyor ve maskesiyle kameranın karşısına geçiyor. "Çakkıdı" şarkısı eşliğinde, "seksi liseli kız" imajıyla dans etmeye başlıyor. Striptiz havasındaki dansının ilk bölümünü youtube’a koyarken, "Biraz açılıp saçılmışım" diyerek ikinci bölüm hakkında da ipucu veriyor. Erotik videonun ikinci kısmı eBay’de 1 dolarlık açılış fiyatıyla alıcını bekliyor.

Fiyatı en çok artırana videonun tamamını maille gönderecek olan Aylin, "özel isteği olanlar için" dip notuyla açık artırmaya katılanlara teselli ikramiyesi tadında msn adresini veriyor.

Aylin ünlü olup bir an önce sınıf atlamak, yeni videolar çekmek istiyor.

İnternet bu. Bir engin dünya... "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" misali bu olay da ister istemez "Tangasını satan Bilkentli" olayını hatırlatıyor.