BIST 10.264
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.393,18
HABER /  GÜNCEL

Şehit olacağını rüyasında gördü

Başbakan, askerlik yan gelip yatma yeri değil diyor lakin ateş düştüğü yeri yakıyor

Abone ol

Siirt'in Eruh İlçesi kırsal kesiminde, teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Ali Balıkçı'nın ölüm haberini alan yakınları, yıkıldı. Şehit olan Ali Balıkçı'nın ölüm haberi, Bergama İlçesi Çeltikçi köyünde oturan ailesine, doktor ve asker gözetiminde bildirildi.

Ölüm haberini alan anne ve baba baygınlık geçirerek, oğullarının şehit olduğuna inanamadıklarını söyledi. Oğluyla 1 gün önce telefonla görüştüğünü söyleyen anne Gönül Balıkçı, "Oğlumla, telefonla önceki gün akşam konuştum. Bize, giderken çok zorluklar çektiğini söyledi. Ne olur, artık bizi üzmeyin. Bir tek evladımız vardı. Onu da kaybettik" dedi.


Çeltikçi köyü muhtarı olan baba Mustafa Balıkçı da "Telefonla konuştuğumda bana, 8 saat nöbet tuttuklarını söyledi. En son konuştuğumdaysa şehit olacağı içime doğmuştu. Dünden içime yazılmıştı. Annesi, rüya gördüğünü söyleyerek, "Oğlum çok rahat" dedi. İçimden o an, "Ah oğlum gitti" dedim. Eşimi üzmemek için söylemedim" şeklinde konuştu.


 Şehit Ali Balıkçı'nın cenazesi, bu akşam İzmir'e getirilecek ve yarın Bergama'da düzenlenen törenle toprağa verilecek. Şehit Er Ali Balıkçı'nın, 3 yıl önce dayısının kızının düğününde çekilmiş görüntüleri, tek hatıra olarak ailesinde kaldı. Görüntüleri izleyemeyen anne baba, gözyaşları içinde oğullarının cenazesinin gelmesini bekliyor.