BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  DÜNYA

Danimarkadan çok ağır hakaret

Danimarka’da Basım Özgürlüğü Derneği, Müslümanlar için öyle sözler etti ki inanamayacaksınız!

Abone ol

Başkanı Lars Hedegaard, Müslümanların “yalancı” ve “tecavüzcü” olduğunu iddia etti.

Video röportajında, Müslümanlara çeşitli hakaretler yağdıran Lars Hedegaard, “Müslümanlar kendi çocuklarına tecavüz ediyorlar, sürekli yalan söylüyorlar. Bir çok Müslüman kız, amcası ya da yakını tarafından tecavüz edildiğini söylüyor. Tüm Müslüman aileleri suçlamak istemiyorum ama Müslümanlarda kadınların hiç değeri yok. Kadınlar sadece savaşçı, kavgacı çocuklar doğurmak için kullanılıyor. Müslümanlar yalan söyledikleri zaman, kendi kızlarına veya İskandinav kızlarına tecavüz ettikleri zaman hiç utanmıyorlar” dedi.

Lars Hedegaard, Danimarkalı liderlerin, Müslümanların “barbarlıklarına” karşı hiçbir önlem almayı denemediklerini söyledi. Lars Hedegaard, ikinci dünya savaşında, bazı Danimarkalıların vatanlarına ihanet ederek Almanlarla işbirliği yaptığını hatırlatarak, şimdi bazı Danimarkalıların Müslümanlarla işbirliği yaptıklarını öne sürdü.

Lars Hedegaard’a, aşırı sağ Danimarka Halk Partisinden ve denek yönetiminden de destek geldi. Müslümanlara karşı tutumundan dolayı, Danimarka Yazarlar birliğine üyeliği kabul edilmeyen Lars Hedegaard, Basım Özgürlüğü Derneği’ni kurdu ve başkanı oldu. Derneğin ziyaretçileri arasında, Hollandalı aşırı sağcı Gert Wilders de bulunuyor. Lars Hedegard, Müslümanların mahkemelerde de yalan söylediklerini öne sürerek “Bir Müslüman mahkemede yalan söyler. Bu bizim kültürümüz için çok tehlikeli bir durum. Biz Hıristiyanlar çocuklarımıza yalan söylememeyi öğretiriz” dedi.