BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,98
ALTIN 2.448,05
HABER /  MAGAZİN

Adanalı Fikoya meydan dayağı

'Adanalı' dizisinde "Fiko" karakterini canlandıran Umut Oğuz isimli oyuncu alkollü 3 kişinin saldırısına uğradı.

Abone ol

Alkollü şahısların park halindeki motosikletini devirmesi üzerine başlayan tartışma sonrası Umut Oğuz darp edildi.

Oğuz'un arkadaşının, görüntü çeken kamera objektifini cep telefonu ile kapatarak kameramanı engellemeye çalışması dikkat çekti.

Motosikletini Tepebaşı'nda bulunan TRT binasının yanına park eden Umut Oğuz isimli oyuncu iki arkadaşı ile buluştu. Arkadaşları ile bir süre sonra park yerine gelen Oğuz motosikletinin devrildiğini gördü. Oğuz, orada içki içen 3 kişiyle devrilen motosiklet yüzünden tartışmaya başladı. Alkollü şahıslar kendilerine tepki gösteren Umut Oğuz'u aralarına alarak darbetti. Olay yerinde bulunan polisler müdahale ederek kavga eden şahısları ayırdı.

Kendisini darbedenlerden şikayetçi olan Umut Oğuz polis mensuplarına olayı anlatırken kendisini görüntüleyen basın mensubundan rahatsız oldu. Kameranın kendisini çekmemesi isteyen Oğuz, "Yeni sanatçıyım, çekersen benim için iyi olmaz." diyerek görüntü alınmamasını istedi. Oğuz'un bir arkadaşı basın mensubundan kimliğini göstermesini isterken diğeri kamera objektifini cep telefonu ile kapatarak görüntü alınmasını önlemeye çalıştı ve "Engellemek zorundayım" dedi.

Şahıslar gözaltına alınırken Umut Oğuz, hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.