BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,11
ALTIN 2.501,64
HABER /  GÜNCEL

3 aşamalı şok suikast listesi

İbrahim Şahin'in evi dehşete düşürdü. Sadece kroki çıkmadı oradan. Bir de üç aşamalı kaos planı çıktı.

Abone ol

Eski Özel Harekat Dairesi Başkanı İbrahim Şahin'in evinden sadece kroki çıkmadı. Evden şok suikast listesi bulundu. Bu liste Türkiye'yi uzun süre adeta komaya sokacak türden. Plan üç aşamadan oluşuyor.

Planın ilk aşamasında hedef Ermeni Patriği Başkanı Mesrop Mutafyan. Lav silahı ile saldırı düzenlenecekti. İkinci hedef ise Sivas'taki Ermeni Cemaati'nin lideri Minas Durmaz Güler. Türkiye uluslararası arenada yalnızlaştırılacaktı.

İkinci aşamada ise hedef Alevi kanaat önderleri. Alevi Bektaşi Federasyonları Genel Başkanları Ali Balkız. Pir Sultan Abdal Derneği Genel Başkanı Kazım Genç. Alevi-Sünni çatışmasını alevlendirerek iç barış torpillenecekti.

Üçüncü aşama ise sivilere yönelikti. Halk içinde korku ve panik oluşturmaktı. 29 Mart seçimlerine kısa bir zaman kala alışveriş merkezlerinde büyük patlamalar olacaktı.

Krokilerin üzerinde bazı notlar var. Eylemler tasnif edilmiş. Eylem, amacı nedir? Hemen yanında eylemin adı, amacı, kullanılacak araçlar, keşif notları.

İbrahim Şahin krokiler 'bana ait değil el yazısı benim değil' demişti. İstanbul Emniyeti, Şahin'den el yazısı örneği aldılar, krokiler üzerindeki el yazısı örneği ile eşleştirildi ve kriminaloji laboratuvarlarına gitti. İşte orada bir rapor çıkacak ve gerçekler bilimsel bir şekilde ortaya çıkacak.

Gözaltına alınan Emekli albayın bilgisayarından uygunsuz görüntüler çıktı. Hadef yargı kararlarını etki etmekti. Bazı yüksek yargıda ve bazı askeri personelin çocuklarıyla ilgili olduğu belirtiliyor.