BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Muhabirlerin vurulma anı

Türk gazetecilerin kurşun yağmuruna tutulduğu an kayıtta. Ölüm onlara çok yakın. (VİDEO)

Abone ol Kelle koltukta göreve giden muhabirlerin vurulma anı, saldırıya uğrayan NTV kameramanı tarafından görüntülendi.  
 
Kanaltürk Kameramanı Güray
Ervin saldırıya uğradığında işte bu tişörtü giyiyordu. Ervin, sol omzundan isabet aldı, kendi anlatımıyla eğilmeseydi belki de hayatta olamayacakatı!


Gözünden vurulan Öztürk'ün görmeme tehlikesi var

Gürcistan-G. Osetya sınırında Rus askerlerin kurşun yağmuruna tuttuğu araçta ölen olmadı. Kanaltürk muhabiri kameramanı Güray Ervin omzundan, muhabiri Levent Öztürk ise sol gözünden yaralandı. NTV'den Hilmi Hacaloğlu ve Cumhur Çatkaya yara almadan kurtuldu. 

Saldırı anında kamera kayıtta. Araç seyir halindeyken bir anda kurşunlar tepelerine yağıyor. Araçta tam bir can pazarı yaşanıyor. O kadar kurşuna rağmen saldırıda ölen olmaması mucize olarak nitelendiriliyor.

Panik hali ve ölüm korkusunu iliklerinde hisseden muhabirlerin bir ara kelime-i şehadet getirdikleri duyuluyor.

CUMHUR İYİ MİSİN?

Araç kurşunlardan delik deşik oluyor. Şoför aracı geri vitese takıp son sürat geriye gidiyor. Ancak kurşunlar sağdan ve soldan yağmaya devam ediyor. Basın mensupları vurulmamak için eğilip koltukların arkasına saklanıyor. Can korkusu ve panik anları kameralara yansıyor.

PRESS PRESS

Saldırı kesildikten sonra muhabirlerden yaralananlar oluyor. Gazeteciler çevreden ambülans yardımı istiyor. Basın menbusu olduklarını da "press press" diye bağırarak seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

İşte NTV kameramanı Cumhur Çatkaya'nın objektifinden saldırı anı..