BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Bosch ve Halkbanktan müjde

Kurumlar ve finans sektörü yatırım hızını kesmiyor. Bosch ve Halk Bankası personel alacak.

Abone ol

Her türlü olumsuz şartlara rağmen Türkiye büyümesini sürdürüyor. Büyük firmalar personel alımına devam ediyor. Halk Bankası ve Bosch personel alacağını duyurdu.

HALK BANK 1500 PERSONEL ALIYOR

Türkiye Halk Bankası A.Ş Yönetim Kurulu, 1,500 yeni personel alınmasına karar verdi. Türkiye Halk Bankası'ndan İMKB'ye yapılan açıklamada, Banka Yönetim Kurulu toplantısında, yaygın sınav yapabilme imkanına sahip üniversitelerden birine yazılı sınav yaptırılması veya KPSS sonuçları kullanılması yöntemlerinden faydalanılarak sıralamaya giren adaylardan, yapılacak mülakat sonucunda, banka uygulamaları çerçevesinde müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı, servis görevlisi ve banko görevlisi unvanlarında, toplam 1,500 kişiye kadar eleman alınmasına karar verildiği duyuruldu.
Açıklamada, personel alımı ile ilgili ilanların yakın zamanda Banka WEB sitesinde ve basında duyurulacağı kaydedildi.

BOSCH YIL SONUNA KADAR TOPLAM 9 BİN 400 PERSONEL ALACAK

BOSCH Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hermann Butz, yeni yatırım, kapasite artırımı gibi çeşitli nedenlerle bu yıl 1000 ek istihdam sağlayacaklarını söyledi. Butz, “Yıl sonunda 9 bin 400 istihdam hedefliyoruz. Uzun vadeli bakarsak, 2010 yılında kadar yaklaşık istihdamımız 11 bin kişi olacak. Bursa’daki çalışan sayımız ise 6 bin 500’e ulaşacak” diye konuştu.