BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,90
ALTIN 2.433,16
HABER /  SPOR

Polat onu istiyor ama

Galatasaray harıl harıl hoca arayışında.. Abdullah Avcı olmadı. Polat gönlünden geçen ismi açıkladı..

Abone ol

Galatasaray'da Abdullah Avcı'yı takımın başına getiremedi. Külübü vizeyi vermeyince rota Avrupa'ya çevrildi. Yönetim yeni hocayla bu hafta içinde anlaşmayı hedefliyor.

İLK ADAY LAUDRUP

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın gönlünden geçen isim Michael Laudrup. Polat dün akşam Gençlerbirliği maçından sonra Laudrup ile telefonda görüştüğünü itiraf etti. Polat, ''Michael Laudrup ile görüştüm. Açık konuşmak gerekirse kendisinin Türkiye'ye gelişi konusunda çok fazla ümitli değilim'' dedi.

HOCANIN PROFİLİ

Yeni hoca bu hafta içinde belli olacak. Polat yeni ismin profilini de çıkardı:

''Gelecek olan teknik adam, 5 lig ve 2 kupa maçı için değil, muhtemelen bu sezon ve aynı zamanda önümüzdeki sezon sonuna kadar görevi yürütecek bir teknik adam olacaktır. Bunu da önümüzdeki hafta netleştireceğimizi tahmin ediyorum. Benim düşündüğüm hoca profili hem eğitimci, hem de yarışmacı bir hoca, çünkü Galatasaray çok genç bir takım. Bu profile uyan hoca sayısı çok da fazla değil, bu isim yerli de olabilir yabancı da.''

DİĞER İSİMLER

Ancak ilk temasta Danimarkalı hocanın, Getafe'den ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtiliyor. Laudrup'un olmaması halinde yönetimin listesinde şu isimler bulunuyor:

Falko Gözt, Hagi, Klaus Topmoller, Lother Mattheus, Grame Sounes, Lucescu, Van Gaal.