BIST 9.986
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.435,23
HABER /  POLİTİKA

Unakıtan very special bir eş

The Banker dergisi, Unakıtan’ı Avrupa’da yılın Maliye Bakanı seçti. Unakıtan'ın eşi Ahsen Hanım da eşini böyle kutladı...

Abone ol

Financial Times tarafından yayınlanan ve alanında son derece saygı duyulan The Banker dergisi Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ı Avrupa’da yılın Maliye Bakanı seçti. Unakıtan, derginin Ocak sayısında duyurulan ödülü bugün derginin editörü Karina Robinson’un elinden aldı.

Törende konuşan Kemal Unakıtan, “Önce dünyanın en prestijli dergilerden Banker’e, beni Avrupa’da yılın Maliye Bakanı seçtikleri için çok teşekkür ederim” dedi. Unakıtan, bu başarının önce hükümetin ardından da onlara oy veren Türk milletinin olduğunu söyledi.Mali disiplinden taviz vermeden yollarına devam edeceklerini söyleyen Unakıtan, daha bu sabah Ocak-Şubat bütçe neticelerini aldığını ve son yılların en iyi performansı olduğunu gördüğünü kaydetti.

"VERY SPECIAL’ EŞ İÇİN RABBİME TEŞEKKÜR EDERİM"

Unakıtan, ödül töreninin sonunda, “Benim bu başarımda büyük desteği olan ve hayatımda devamlı desteğini benden esirgemeyen eşime buradan teşekkür etmek istiyorum. Törende hazır bulunan torunlarıma teşekkür ediyorum. Başta Başbakanımız olmak üzere hükümet üyesi arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Ve bu başarılarda katkısı olan bütün Türk milletine teşekkür ediyorum” dedi.

Bunun üzerine söze giren Ahsen Unakıtan, “Ben de rabbime teşekkür ediyorum. Böyle ‘very special’ (çok özel) bir eşim olduğu için, bana böyle bir eş nasip ettiği için” dedi.