BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.402,41
HABER /  GÜNCEL

Kral Abdullah 9 uçakla geldi

Ankara'da ağır konuk. Kral Abdullah kalabalık bir heyetle Ankara'ya geldi.

Abone ol

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El Suud, temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi.

Kral Abdullah'ı Esenboğa Havalimanında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu ve diğer yetkililer karşıladı.

9 UÇAKLA ANKARA'DA

Kral ve heyeti toplam 9 uçakla Ankara'ya geldi. Suudi Arabistan Kralının Ankara'ya gelişinde Esenboğa Havalimanında geniş güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi.

5 YILDIZLI OTELDE 120 ODA

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz Al Saud, yarın kalabalık bir heyetle Ankara’ya geliyor. Kral ve heyetine, Ankara’daki 5 yıldızlı bir otelden tam 120 oda ayrıldı. Avrupa turunu sürdüren Kral ve 400 kişilik heyeti, onlarca limuzinle taşınıyor.

BAGAJLARININ İNDİRİLMESİ 3 SAAT SÜRDÜ

Kral Abdullah’ın İngiltere ziyareti sırasında bagajlarının indirilmesi 3 saat sürmüş, kent merkezine de 84 limuzinle taşınmıştı.

Konuk kral, özel aşçısını da beraberinde getiriyor. Kral ve heyeti için, 96 lüks otomobil, 3 otobüs ve 18 kamyon kiralandı. Araçlar, İngilizce konuşabilen şoförler tarafından kullanılacak.

Kral ve heyeti, karşılamanın ardından kalabalık bir konvoyla Cumhurbaşkanlığına gitmek üzere Esenboğa Havalimanından ayrıldı.