BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87
HABER /  GÜNCEL

Nagihan Karadere makyajlı bambaşka eşi kimdir?

Survivor 2016 yari final oylamasında Nagihan Karadere de yer alıyor. Peki kimdir Nagihan Karadere aslen nereli kocası ve kızıyla olan instagram fotoğraflarında neler var? İşte Nagihan Karadere portresi.

Abone ol

Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı yarışmacısı olan Nagihan Karadere kişiliği ile de en çok konuşulan ismiydi. Peki kimdir Nagihan Karadere? Survivor adasında 'beni kıskanıyorlar' sözüyle ünlenen Nagihan özel hayatında nasıll biri? Nagihan Karadere'yi eşi ve kızıyla gördüğünüzde hayli şaşıracaksınız.

Survivor 2016 adasına şüphesiz damgasını vuran isimlerden biri Nagihan Karadere oldu. 'Beni kıskanıyorsun kızım...' sözü ile fenomen olan Nagihan Karadere özel hayatında makyajı ve topuklu ayakkabıları ile karşımıza çıkıyor.

NAGİHAN KARADERE MAKYAJLI HALİ

nagihan karadere kimdir makyajli hali
Nagihan Karadere makyajlı bu görüntüsüyle Survivor'da tanınan sert ve haşin yarışmacıdan hayli farklı görünüyor.

Onu daha da yumuşak bir görüntüye sokan ise küçük kızı Ece...

nagihan karadere kızı ece ve kocası kimdir

Ece isminde bir kızı olan Nagihan Karadere son iletişim ödülünü kazandığında nihayet eşiyle görüşmüştü. O görüşme de sosyal medyada hayli konuşulmuştu. Zira Nagihan kocasına ilk olarak 'Beni kısmanıyorlar mı?' diye sormuştu.

NAGİHAN KARADERE KOCASI UMUT KİMDİR

Nagihan Karadere'nin eşinin adı Umut... Instagram'da eşiyle yaptığı paylaşımlarda yumuşak bir görüntü çiziyor.

Nagihan Karadere Survivor'a ismini fazla anmadığı eşine özel hayatında hayli düşkün görünüyor.

Instagram hesabında eşi Umut ve kızı Ece Arven'in bol bol fotoğraflarını paylaşmış.

nagihan karadere kocasi kimdir umut adı ne eşininNagihan Karadere ve eşi Umut düğün fotoğraflarında hayli mutlu görünüyorlar. Nagihan Karadere'nin kocasıyla mutlu bir evliliği var.

NAGEHAN KARADERE KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Nagihan Karadere eski bir milli atlet. 1984 doğumlu olan Nagihan Karadere Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden. Fenerbahçe'de yetişen Nagihan Karadere sürat koşuları branşında yarıştı. Nagihan Karadere 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

nagihan karadere nereli kızıNagihan Karadere aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya sahibi.  Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeralan Nagihan Karadere ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

NAGİHAN KARADERE ÖYLE BİR HATA YAPMIŞTI Kİ...

Nagihan karadere annesi
Nagihan Karadere annesiyle olan bu fotoğrafını instagram hesabına koymuş.

 2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

nagihan karadere kimdir niye ünlü

NAGİHAN KARADERE FİNAL OYUNLARINDA OYLARI YOLDU

Nagihan Karadere Survivor tarihinin en başarılı yarışmacısı olurken final oyunlarında herkesi şok etti. Bacağındaki sakatlık nüksedince Nagihan yarışların sonunda otları yoldu.