BIST 9.898
DOLAR 32,59
EURO 35,04
ALTIN 2.458,38
HABER /  GÜNCEL

Mike Pompeo toplantıya duayla başladı! Bize yardım et

ABD Başkanı Donald Trump Türkiye'ye yönelik küstahça tehditlerini sürdürürken Beyaz Saray'daki kabine toplantısında, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun ettiği dua ile başlaması dikkati çekti. Pompeo, ''Ey Tanrı, babamız, ey insanın kalbini arayan, samimiyetine ve gerçeğe yaklaşmamıza yardım et" şeklinde dua etti.

Abone ol

ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'da yaptığı kabine toplantısının, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun ettiği dua ile başlaması dikkati çekti.

Amerikan medyasının da takip ettiği ve Trump’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, Bakan Pompeo’nun duasıyla başladı.Trump, bakanlara teşekkür ettikten sonra, "Toplantıya Pompeo'nun duasıyla başlayacağız." diyerek sözü Dışişleri Bakanına bıraktı.

ASKERDE OKUDUĞU DUAYI DİLLENDİRDİ: Pompeo ise "Askerlik günlerinde sıkça okuduğu bir duayı okuyarak toplantıya başlamak istediğini" belirtti.

ABD YÖNETİMİNDE EVANJELİK HAKİMİYETİ: ABD Başkanı Trump dindar biri olarak bilinmese de başta Başkan Yardımcısı Evanjelik Mike Pence olmak üzere kabinedeki bazı isimlerin dini ritüellerini medyanın önünde de yapmaları kamuoyunun dikkatini çekiyor.