BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji saat verdi! Öğleden sonra bu 33 ili vuracak!

ANKARA başta olmak üzere 33 ilde şiddetli yağmur görülecek. Meteorolojiden gelen son hava durumu tahminine göre yağışlar gök gürültülü ve etkili olacak. Meteoroloji yağmur için saat de verdi. Öğleden sonra geliyor.

Abone ol

Meteorolojiden gelen hava durumu tahmininde Sakarya'dan Ankara'ya, Eskişehir'den Amasya'ya, Van'dan Diyarbakır'a kadar bir çok il için yağmur uyarısı var. Sağanak yağışlar şimşekli ve gök gürültülü olarak etkili olacak.

Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahminine göre bugün şiddetli yağış görülecek iller şunlar:
Ankara, Sakarya, Bolu, Bilecik, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Yozgat, Amasya, Kastamonu, Sivas, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Diyarbakır, Batman, Siirt, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Van, Kars, Ardahan ve Artvin illeri.

ANKARA saatlik hava durumu tahmini : Ankara'da yağmurla birlikte sıcaklık 27 dereceye inerken yağmur saat 18.00'da bitecek. Ankara hava durumu tahminine göre çarşamba ve perşembe günleri parçalı bulutlu geçerken, cuma günü yeniden gök gürültüle yağmur etkili olacak. Ankara'nın saatlik hava durumu tahminine göre de yağmur öğleden sonra etkili olacak.


İSTANBUL hava durumu yağmur var mı: İstanbul hava durumu raporunda yağış görünmüyor. Kapalı bir havanın hüküm sürdüğü İstanbul'da perşembe ve cuma günü gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İstanbul hava durumu raporunda yarın için de az bulutlu bir hava bekleniyor.

Diyarbakır saatlik hava durumu : Diyarbakır'da hava sıcaklığı 36 derece civarında seyrederken yağmur öğleden itibaret etkili olmaya başlayacak ve saat 18.00'a kadar devam edecek. Diyarbakır hava durumu tahmininde bugünden sonra pazar gününe kadar yağmur görünmüyor. Saatlik Diyarbakır hava durumu da şöyle:

Eskişehir saatlik hava durumu : Eskişehir için yapılan son hava durumu tahmini gök gürültülü sağanak yağışı haber veriyor. Yarın yağışlar ara verdikten sonra perşembe ve cuma günü aynı etkiyle devam edecek. Eskişehir'in saatlik hava durumu şöyle: