BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Mescid-i Aksa sonrası Gülen beddua edecek mi?

Mescid-i Aksa'yı postallarıyla çiğneyen İsrail askerlerine şu ana kadar tepki göstermeyen Fethullah Gülen eleştiri oklarının hedefinde.

Abone ol

Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Mustafa Öztürk, "beddua severlerden" bir beddua da, Mescid-i Aksa'ya postallarla giren İsrail için beklediklerini söyledi.

Öztürk, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya postallarla girmesine sert tepki göstererek "akıllarınca bizim mukaddesatımızı çiğneyip oradan bir kargaşa, bir huzursuzluk, bir kışkırtmanın peşindeler" ifadelerini kullandı. Star gazetesinden yer alan habere göre Mustafa Öztürk şöyle konuştu:

LANETİ HAK EDİYORLAR

"Kudüs'te Mescid'in mihrabına kadar girip, postallarıyla akıllarınca bizim mukaddesatımızı çiğneyip, oradan bir kargaşa, bir huzursuzluk, bir kışkırtmanın peşindeler.

Bunlar, Hz. Musa'nın, Hz. Harun'un annelerinden emdiği sütü burnundan getirten bir soy. Burada antisemitizm yapıyor değilim ama, isteyen Nehemya kitabını açsın, bizzat kendi halklarının Allah'a karşı ne tür nankörlükler işlediklerini bizzat kendi kitaplarından okusunlar.

Onlar, Kur'an-ı Kerim'in tabiriyle "lanet"i hakediyorlar. Allah belalarını versin.

ONLARIN BEDDUALARI ETKİLİ OLUYOR, BİR BEDDUA DA İSRAİL'E BEKLİYORUZ

Bir de bu bedduaseverlerden beddua bekliyoruz. Etkili oluyor onların bedduaları biliyorsunuz. Asıl beddua edilecek yere o beddua bakalım ne zaman gelecek. "Biraz da onların evlerine Allah ateşler salsın" diye bir beddua bekliyoruz, inşallah gelir."