BIST 10.193
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.401,31
HABER /  MAGAZİN

Meryem Uzerli ve Ozan Güven'den yılın aşk bombası!

Tükenmişlik sendromu nedeniyle uzun süre Türkiye'den ayrılan, geçtiğimiz günlerde kızı Lara ile tekrar dönüş yapan Uzerli Ozan Güven ile aşk mı yaşıyor?

Abone ol

2014 yılının aşk bombası güzel ve başarılı oyuncu Meryem Uzerli ve 'Muhteşem Yüzyıl'da rol arkadaşı olan Ozan Güven'den geldi. İkilinin aşkadaşlıklarının kısa bir süre önce aşka dönüştüğü iddia edildi. 

OZAN İÇİN Mİ DÖNDÜ?

Tükenmişlik sendromu nedeniyle Türkiye'yi uzun süre terkedip Almanya'ya ailesinin yanına yerleşen Uzerli, orada Can Ateş'ten olan kızı Lara'yı dünyaya getirdi. Kısa bir süre önce yeni bir dizi için Türkiye'ye tekrar dönen Uzerli'nin bu hareketi 'Acaba Ozan için mi dönüş yaptı' sorularını akıllara getirdi.

CEM YILMAZ'IN EVİNDEN BİRLİKTE ÇIKTILAR

Çiftin ilişkisi önceki akşam Akatlar’da ortaya çıktı. Hürriyet'in haberine göre; Cem Yılmaz’a misafirliğe giden Uzerli ve Güven, evden el ele çıktı. Karşılarında Hürriyet muhabirini görünce kısa süreli panik yaşadılarsa da birbirlerine sarılarak uzaklaştılar.
 
İkili, “Ne zamandan beri birliktesiniz?” sorusunu gülerek yanıtsız bıraktı. Sevgililer, daha sonra Ozan Güven’in evine girdi.

181220140741016938018_2.jpg

ONU SEVİYORUM

'ONU SEVİYORUM'


Çiftin gizlemek için büyük çaba sarf ettiği ilişkisi, önceki akşam Akatlar’da ortaya çıktı. Cem Yılmaz’ın Akatlar’da bulunan evine misafirliğe giden Uzerli ve Güven, evden gece saat 01.00’de ayrıldı. Önce çevreyi kolaçan eden Ozan Güven, sokakta kimsenin olmadığını görünce Meryem Uzerli’yle dışarı çıkıp el ele yürümeye başladı. İkili, flaş patlayınca ne yapacağını şaşırdı. 5 hafta önce bir ödül töreni için İstanbul'a gelen Uzerli, Ozan Güven'le çektiği selfi'nin altına "Onu seviyorum" notu düşmüştü. Bu arada ikili önceki gün Bebek'te kahve içerken görüntülenmişti.

1020515_detay.jpg

Uzerli ve Güven reyting rekortmeni olan 'Muhteşem Yüzyıl' adlı dizide birlikte oynamışlardı. Sultan Süleyman'ın eşi Hürrem Sultan'a hayat veren Uzerli'nin dizideki damadı Rüştem Paşa'yı ise Ozan Güven canlandırıyordu. İkili birçok davette ve programda birlikte kameralar karşısına geçmişti.

meryem-uzerl-153649ek.jpg

OZAN GÜVEN AĞLAYARAK BOŞANMIŞTI

Film ve dizilerin vazgeçilmez isimleri arasında olan Ozan Güven yönetmen olan eşinden 2010 yılında boşanmıştı. Ele ele boşanmaya giden çift boşanırken Ozan Güven ağlamış ve daha sonra ayrılıkla ilgili şunları söylemişti;

-“Eşimle beraber boşanmaya el ele gittik. İkimizde hüngür hüngür ağladık. Biz birbirimizi hâlâ seviyoruz ama aynı evde anlaşamıyorduk” .

ozan-güven-eski-eşi-türkan-derya.jpg
Ozan Güven ve boşandığı eşi Türkan Derya boşanmaya elele gitmişti.

MERYEM UZERLİ VE ATEŞ AŞKI

Ozan Güven ile aşk yaşamaya başlayan Meryem Uzerli ise Can Ateş ile yaşadığı aşk ve hamileliği ile gündeme oturmuştu. Can Ateş, Meryem Uzerli hamile kalınca onu terketmişti. Buna rağmen bebeğini dünyaya getiren Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde kızı Lara'nın fotoğraflarını ilk kez paylaşmıştı.

meryem-uzerli-kizi-lara.jpegMeryem Uzerli'nin kızı Lara , Can Ateş ile olan ilişkisinden dünyaya geldi.

MUHTEŞEM YÜZYIL'A BU SAHNE DAMGA VURMUŞTU