BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek zaferini ilan etti

Gökçek'in hedefinde CHP ve MHP vardı. Gökçek arada 7 puan var Karayalçın'a kargalar bile güler dedi.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, zaferini ilan etti. Gökçek, Karayalçın'a sandıkta vurdunuz diyerek Ankaralı seçmene teşekkür etti.

İşte canlı yayındaki o sözler;

Benim Karayalçın'a vurmam söz konusu değil siz sandıkta vurdunuz, elinize sağlık.

Bir kez daha aynı şeyi tekrar etmek istiyorum. Başta Erdoğan olmak üzere partimizin önde gelenlerine ve teşkilatımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum, sağolun varolun.

Gökçek, bu açıklamasından yaklaşık bir saat önce bir açıklama yapmıştı. İşte Gökçek'in o açıklaması;

Biraz önce arka arkaya iki kez Sayın Karayalçın iki kez açıklama yaptı. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Dikmen'de 700-800 kişilik bir grubu saldırtıp, olay çıkarmaktadır, bir çok yerde olay çıkarmaktadırlar. Ankara Milletvekillerinden seçim sandıklarını en çok gezen olay çıkaranda Oktay Vural'dır.

Her ikisi de bilerek olay çıkarmaktadır. Sayın Karayalçın demektedir ki 2 puanla kazanacağız, buna kargalarda güler. Oylaramızdaki tırmanma devam etmektedir ve inşallah Ankara'da seçimi kazanmak durumdayız. Aradaki farkın kapanması söz konusu değildir.

Ankara'da elektiriklerin pekçok yerde kesildiğini söylemektedirler. Sadece bir iki yerde çok kısa sürede elektirikler kesilmiştir. Bunlar zaten CHP'nin olay çıkarmak için hazırladıkları ekiptir. Kaybetmeyi de bilmelidirler ve kaybettiğiniz zaman da hırçınlaşılmaması gerekir.

Üç kez Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni kazandık dördüncü kez kazandık. AK Partime teşekkür ederim. Ankara önümüzdeki dönem gerçekten uçuşa geçecektir bunu rahatlıkla söylüyorum. Bizi ekranları başında olan partililerimize de sesleniyorum, sandıkların başından ayrılmasınlar, sandıklara sahip olsunlar. İnşallah bir kaç saate kadar herşey bitmiş olacaktır. Arada 7 puanlık varken hala 2 puanla kazanacağım diyenlerin tek derdi olay çıkarmaktır. Olay çıkartsalar da aradaki bu puan farkı kapanmaz.