BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94
HABER /  POLİTİKA

Meclis'te hakaretler havada uçuştu!

Meclis'te seviye giderek düşüyor. Kavgaların eksik olmadığı TBMM'de bu kez de milletvekilleri birbirlerine hakaretler yağdırdı.

Abone ol

Meclis'te seviye dip yaptı! Kavgaların eksik olmadığı TBMM'de bu kez de vekiller hem küfürlü konuştu hem de birbirlerine hakaretler savurdu. AK Partili iki milletvekilinin Meclis'te olmasına karşın oy kullanması MHP'li vekillerin tepkisine neden oldu. "Sahtekar" sözüyle başlayan tartışma önce "itlere" ardından da "kuduz aşısı olsun" hakaretine kadar gitti!

MHP, IŞİD'e katılan Türk gençleriyle ilgili Meclis araştırma önergesi verdi. Önergenin oylamasında, Meclis'te bulunmadıkları halde AK Partili iki millekvekilinin yerine oy kullanıldığı tespit edildi. MHP bunun üzerine oylamaya itiraz etti.

MECLİS'TE İNANILMAZ KAVGA- TIKLA (VİDEO)

"SAHTEKAR" KAVGASI

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, twitter'dan yaptığı açıklamada "kim bu sahtekarlar" dendiği için MHP'li Meclis idare amirinin 3 AK Partili milletvekilinin saldırısına uğradığını yazdı. 

25.20140804203831.jpg"AK İTLER" HAKARETİ

MHP'li Sinan Oğan, kendisine 60 kadar AK Partili milletvekilinin saldırdığını iddia ederken, twitter'dan bu milletvekillerine demediğini bırakmadı.

82.jpg

BİR HAKARETTE TAYYAR'DAN 

MHP'li Oğan tepkiler üzerine "AK itler" twitini silerken en sert tepki ise AK Partili Milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. Tayyar, Oğan için "kuduz aşısı" teklifinde bulundu.

852.20140804204504.jpg