BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,96
ALTIN 2.448,97
HABER /  GÜNCEL

Marmara için son dakika meteorolojik uyarı!

Marmara Bölgesi'nde hava durumu nasıl olacak meteoroloji son tahminleri açıkladı. İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Kocaeli ve Balıkesir'de hava nasıl olacak?

Abone ol

Hava durumu 13 ocak salı günü Marmara Bölgesi'nde nasıl olacak. Meteoroloji, İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Kocaeli ve Balıkesir'i şiddetli fırtına için uyardı. Fırtına akşam saatlerine kadard evam edecek.

Meteoroloji, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (60-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın, bugün akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirmesinin beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan "fırtına" uyarısına göre, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (60-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın, bugün akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirmesi bekleniyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.  

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR BİTTİ

İstanbul hava durumu tahminlerine göre kar yağışı bitti. Bugün kent genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. İstanbul bu hafta için yapılan hava durumu tahminlerine göre bir daha kar yağışı görmeyecek.

istanbul-hava-durumu-5-günlük.jpg

KAR YAĞIŞI NEREDE ETKİLİ OLACAK?

Kar yağışı Trakya bölgesinin tamamını da vurdu. Meteoroloji kar yağışının kuvvetli olarak görüleceği illeri ise şöyle sıralandı;

-Çanakkale'nin doğusu,
-Balıkesir,
-Kütahya,
-Bursa'nın güney ve doğusu,
-Sakarya'nın güneyi,
-Bilecik, Bolu
-Eskişehir'in batısı
hava-durumu-meteoroloji-bu-illeri-uyardi--.jpgHava durumu tahminine göre bu illerde kar yağışı bugün sabah saatlerinden itibaren kuvvetli olarak etkili olmaya başladı. Ulaşımda aksamalara sebep olan kar yağışı nedeniyle de okullar tatil edildi.