BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,27
HABER /  MEDYA

Kurtlar Vadisi'nde şok! O isim de veda ediyor

Ekranların fenomen olan dizisi Kurtlar Vadisi'nde bir ayrılık haberi daha. Dizinin sevilen karakteri Baltazar'a hayat veren Murat Aydın diziden ayrılıyor.

Abone ol
Baltazar karakteri ile dizinin fenomen isimlerinden olan Murat Aydın'da diziden ayrıldığını açıkladı.

Nişantaşı'nda alışverişte görüntülenen Aydın, basın mensuplarının "çekimler nasıl gidiyor? Çatışma sahnelerinde zorluk çekiyor musunuz?" sorularına, "ölüm sahnemi çekeceğiz, ölmek zor mu kolay mı göreceğiz" şeklinde cevap verdi. 
 
 
Geçtiğimiz günlerde Irmak Su adında bir kız çocuğu olan Murat Aydın, diziden neden ayrıldığıyla ilgili gelen soruları ise, "kısmet, Vadi'de oynayan her canlı bir gün ölümü tadacak" şeklinde esprili yanıt vererek geçiştirdi.


KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Yüce Majeste’nin ölümü üzerine karanlık güçler yeni bir oluşum için planlarını yapmaya başladılar bile. Fakat artık Polat’ın kim olduğunun farkına vardılar.
 
Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor...
 
Yüce Majeste’nin ölümü üzerine karanlık güçler yeni bir oluşum için planlarını yapmaya başladılar bile. Fakat artık Polat’ın kim olduğunun farkına vardılar. Sagir’in kapanında kısılıp kalan Akif ve adamlarını neler bekliyor? 
 
Yasin arkadaşlarını kurtarmak için harekete geçip KGT’yi uyaracak. Miran’ın cenazesinde Settar intikam yemini edecek. Leyla, hastalığını kabullenme sürecine giriyor. Profesör Martin, Süha’yı tanımak ve planını ona göre ekillendirmek için ziyarette bulunacak. Karacaahmet ile Cahit buluşacaklar. Buluşma öncesinde Cahit’i bekleyen sürpriz ne olacak? Polat, Sagir’i kendi çöplüğünde yakalayacak. Daha önce Polat’ın elinden kurtulan Sagir’in sonu ne olacak?

 
Kurtlar Vadisi Pusu 255. Bölüm Fragmanı